Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.5 2 10 0.5Try (just a little bit harder) Janis Joplin
(Updated: 26 July, 2024)
Βαθμολογία
6.0
Πείτε το ιδιοτροπία, περιέργεια ή ότι άλλο θέλετε, συνήθως κανονίζω ραντεβού από την προηγουμένη και σχεδόν πάντα με μηνύματα, διότι δεν είμαι σχεδόν ποτέ μόνος. Η κοπέλα είναι ευγενικότατη και εξυπηρετικότατη ενώ μου έκανε εντύπωση η καλή ορθογραφία... κανόνισα λοιπόν για την Κίρα από την προηγούμενη ημέρα, πολύ εύκολα κι απλά, με τρομερή ευγένεια. Την επόμενη ημέρα, περίπου 45 λεπτά πριν το ραντεβού λαμβάνω ένα μήνυμα πως ο οδηγός χτύπησε στο δρόμο και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.Απόλυτα λογικό, η ανθρώπινη ζωή και η υγεία όλων προηγούνται πάντων. Μετά όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Τηλεφωνώ αμέσως στο γραφείο για να δω μήπως μπορώ να κανονίσω κάτι άλλο, μόνο για να συνδεθώ με τον αυτόματο τηλεφωνητή απευθείας. Στέλνω μήνυμα, απάντηση δεν πήρα. Κατανοώ πως τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και η δουλειά πολλή αλλά κάποια πράγματα θα πρέπει να προσεχθούν, εκτός κι αν δεν τους ενδιαφέρει να έχουν δυσαρεστημένους πελάτες. Νομίζω πως τέτοιες μέρες κανείς δε θέλει δυσαρεστημένους πελάτες...
Πληροφοριες
Ημερομηνία
December 17, 2014
Πόλη
Athens
Χώρα
Φρουτοπία
Επικοινωνία- συνενόηση
Μέτρια
Οι φωτογραφίες ειναι
Δεν ξέρω / Δεν έγινε η συνάντηση
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες;