Αναζήτηση

Athinon 343

 
9.4 (1)
3888 0 1 0 0 1
13127_athinon343300x250_1543326905

Πληροφορίες

Περιοχή
Αθηνα

Χάρτης-Μap

Address
Athinon 343
Post Code
124 61
Longitude
23.65
Latitude
38.01

Athinon 343 1

Map

Swap Start/End

User reviews

1 review
Overall rating
 
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5(1)
Εμφανιση σώμα
 
9.0(1)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
10.0(1)
Συμμετοχή
 
10.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(1)
Ποιότητά μασάζ
 
9.0(1)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
10.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.5(1)
Already have an account? or Create an account
Ελενη
Overall rating
 
9.4
Το Λεωφόρος Αθηνών 343 ήταν στούντιο μέχρι πρόσφατα. Τώρα μετατρέπεται σε μασαζερί. Εχει ανακαινιστεί εσωτερικά. Οι βασικές υποδομές και λειτουργίες του μασάζ εξυπηρετούνται ήδη, ενώ είναι καθημερινή η βελτίωση και η συμπλήρωση κάποιων λεπτομερειών. Δευτέρα έως και Σάββατο είναι η Ελένη (μετακόμισε από το Συγγρού 108) και η Ειρήνη (από Συγγρού 108, Σολωμού 70, Γ' Σεπτεμβρίου). Και οι δυό είναι μασέζ έμπειρες και ικανές. Οπότε συν τοις άλλοις, οργανώνουν το χώρο με την απαραίτητη σημειολογία. Η μιλφάρα Ελένη είναι αδυναμία μου του παρελθόντος. Την Ειρήνη αναμφίβολα τη θεωρώ από τα δυνατότερα ονόματα της Αθήνας σε αυτά που κάνει. Δεν είμαι ο ειδικός του αντικειμένου, το καταλαβαίνω όμως από τις λίγες εμπειρίες που είχα. Άλλωστε αυτά επιβεβαιώνουν όσα διαβάζω από τους αρμόδιους συναδέλφους.

Εγώ για τους προσωπικούς ψυχολογικούς μου λόγους πήγα στο ΛΑ343 και περιορίστηκα στο μασάζ, και δεν συνέχισα με το 2ο μέρος, αν και την Ελένη την ξέρω από παλιά και είναι πολύ καλή και στο 2ο μέρος. Η κριτική είναι από μια συνάντηση πριν 3-4 εβδομάδες. Στέλνω την κριτική καθώς ανακάλυψα ότι στο site μπήκε link για το μαγαζί. Η κριτική είχε δημοσιευτεί αλλού οπότε δεν την αλλοιώνω, αλλά την στέλνω έτσι όπως ήδη είχε ανέβει αλλού.

Με τη Ελένη μόνο μασάζ

Με τις δουλειές έμεινα στους δρόμους μέχρι το απόγευμα αργούτσικα. Κουρασμένος και πιασμένος. Φλάσαρα ότι είχα διαβάσει για τη νέα μασαζερί Αθηνών 343 όπου είχαν γράψει για Ελένη και Ειρήνη του 108, που είναι και οι 2 τους από τα βαριά ονόματα στο μασάζ. Το 343 ήταν μέχρι τώρα στούντιο αλλά τώρα πλέον είναι μασαζερί. Δεν είχε τύχει να πάω ποτέ μου εκεί. Επίσης, είχα κάποιο καιρό να κάνω μασάζ, οπότε αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Όντως πέτυχα την Ελένη, 1η μέρα εκεί, και έμεινα μια που είχα να τη δω και λίγο καιρό, αν και την έχω πρωτογνωρίσει πριν κάποια χρόνια. Το δωμάτιο είχε μασαζοκρέβατο και τα σχετικά αναγκαία. Ο χώρος έχει κάποιο εξοπλισμό αφού προϋπήρχε. Η Ελένη στα ειδικά απαιτούμενα του μασάζ είναι σημειολόγος και μού είπε ότι θέλει να συμπληρώσει με κάποια που είναι απαραίτητα κατά τη γνώμη της.

Η Ελένη είναι γνωστό δυνατό μασαζομιλφ. Υπάρχουν και φωτο της στο ίντερνετ για να δει κάποιος. Δεν έχει έννοια να την περιγράψω. Άλλωστε εγώ πήγα μόνο για μασάζ.

Της ζήτησα να περιοριστούμε αποκλειστικά και μόνο σε μασάζ για προσωπικούς μου ψυχολογικούς λόγους. ΔΕΝ ήθελα καθόλου να προχωρήσουμε σε 2ο μέρος. Άλλωστε, το σώμα μου το είχε ανάγκη το μασάζ. Σαν καλή επαγγελματίας με την λευκή της την μπλούζα μού έκανε μασάζ στα πόδια γάμπες πατούσες, στη μέση, σε πλάτη αυχένα χέρια κτλ. Την παρακάλεσα να επιμείνει –και το έκανε- σε αυχένα, στους ώμους και στην πλάτη ψηλά, που είναι οι προβληματικές μου περιοχές. Επίσης, μού έκανε μασάζ και στο πρόσωπο για να με βοηθήσει σε σχέση με το στρες. Επιμελημένο σέρβις, χωρίς βιασύνες και χωρίς ξεπέτες. Με καλή και πλήρη αξιοποίηση του χρόνου παραμονής μου μέσα. Της είπα γενικά να μην μού κάνει δυνατό μασάζ, δεν ήθελα να με ταλαιπωρήσει. Εγώ την ταλαιπώρησα που εκείνη μού έκανε το μασάζ τόση ώρα. Είχα ξαπλώσει μπρούμυτα στην τάβλα πάνω και ήθελα να είμαι άνετα και ήρεμα. Με βοήθησε να ξεπιαστώ. Με χαλάρωσε για τα καλά. Ξέρει τη δουλειά της, οπότε το ευχαριστήθηκα.

Μού είπε τα νέα της, ότι πλέον θα είναι στο Λεωφόρος Αθηνών 343 με την Ειρήνη. Και ίσως και κάποια άλλη μασέζ. Και ο χώρος θα είναι μασαζερί. Θα λειτουργεί ώρα 11-21 Δευτέρα με Παρασκευή, και τα Σάββατα ώρα 11-18. Κυριακές θα είναι κλειστά. Ούτε και νύχτες θα λειτουργεί. Το κτίριο στο ισόγειο έχει το Γρηγόρης μικρογεύματα, ο οποίος βρίσκεται στην πρόσοψη του ισογείου. Το μασάζ βρίσκεται στον 1ο όροφο. Ανεβαίνεις από εξωτερική σκάλα, και η σκάλα είναι στην πλευρική δεξιά όψη του κτιρίου. Πρέπει δλδ να προσέξεις πού είναι η είσοδος, να καταλάβεις δλδ ότι εκεί είναι το άνοιγμα που ξεκινάνε τα σκαλοπάτια του 1ου ορόφου. Μάλιστα η σκάλα είναι καλυμμένη με καλάμια και με σκέπαστρα για τα αδιάκριτα βλέμματα… Είναι λίγο μπέρδεμα αυτό. Τα αυτοκίνητα παρκάρουν ή πάνω στο κάπως άτσαλο πεζοδρόμιο μπροστά στα γύρω κτίρια της Λ. Αθηνών ή από πίσω στην Αγ. Σπυρίδωνος μπροστά στο ΠΑΔΑ (πρώην ΤΕΙ Αιγάλεω)…. Όπου βρουν άδεια θέση. Αξιοσημείωτο!, ότι με τα πόδια έχει ανοίγματα (κενά) ανάμεσα από τα κτίσματα και περπατάς από την Αγ. Σπυρίδωνος στην Λ. Αθηνών και αντίστροφα. Στο διπλανό κτίριο, δλδ νομίζω στο 345, είναι καφέ Μικέλ. Τα έγραψα αυτά για να μην πάει κάποιος εκεί και δεν το βρίσκει, οπότε τί θα κάνει? Θα ρωτάει στο Γρηγόρη πού είναι η μασαζερί? Εγώ πήγα εκεί για 1η φορά και τόψαξα λιγάκι.Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ελένη
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
I
173 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0