Strip clubs Baby O Original Κέντρο

 
6.1 (3)
3869 0 1 0 0 1
Strip clubs Baby O Original Κέντρο

Πληροφορίες

Περιοχή

Χάρτης-Μap

Address
Πειραιώς 171
Longitude
23.71
Latitude
37.97

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

3 reviews
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοριτσιών
 
5.0(3)
Χορός
 
8.0(2)
Χορός privé
 
5.0(1)
Χώρος
 
4.5(3)
ποτά
 
6.8(3)
Μουσική
 
7.0(3)
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
 
7.2(3)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
View most helpful
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Η πλειοψηφία των επισκέψεών μου σε στριπ-κλαμπ έχει γίνει στα μαγαζιά που βρίσκονται στη Λ.Συγγρού.Έτσι, όταν η παρέα πρότεινε το Baby O για το βράδυ της 28ης, συμφώνησα αμέσως.Περασμένα μεσάνυχτα περάσαμε την κεντρική είσοδο και καθίσαμε σε ένα τραπέζι δεξιά της πίστας.Ο χώρος δεν άλλαξε απ’την τελευταία επίσκεψή μου πριν από δύο χρόνια κι ο κόσμος ήταν ήδη αρκετός.Κυρίως όμως, νεανικές παρέες, μεταλυκειακής ηλικίας.Αλλά, απ’ όσα διαπίστωσα κατά τη διάρκεια της βραδυάς, κατά πάσα πιθανότητα, δεν ήξεραν, τί είναι στριπτιζάδικο κι είπαν να το διαπιστώσουν παρέα με τις φίλες τους, αφού είχαν προσκλήσεις εισόδου.Δεν είμαι κατά της παρουσίας γυναικών σε στριπ-κλαμπ.Ίσα-ίσα μου αρέσει.Αλλά, το να βλέπεις κοριτσάκια να κάνουν καμάκι στον ωραίο της απέναντι παρέας, μέσα σε στριπτιζάδικο είναι «κάπως».Άσε που μια παρέα δίπλα μας έκανε τόση φασαρία και συμπεριφερόταν, σα να έβλεπαν πρώτη φορά γυμνή γυναίκα.Τέλος πάντων.
Όσον αφορά τις κοπέλες, που νομίζω, ότι ενδιαφέρει όλους.Ειλικρινά, είχα πάει προκατειλημμένος.Κι ευτυχώς διαψεύστηκα.Τί θέλω να πω.Οι κοπέλες ήταν πολύ πιο όμορφες απ’ όσα είχα ακούσει.Δεν ήταν βέβαια τόσο ωραίες, όπως στο Κίνκυ ή στο Αλκατράζ, αλλά προσωπικά σε γενικές γραμμές μου άρεσαν.Βέβαια, τη βραδυά που είμασταν δεν ήταν τόσο ορεξάτες κι ο τρόπος που με προσέγγισαν 2-3 ήταν λίγο άτεχνος, αφού κατευθείαν ζητούσαν ποτό ή χορό.Αλλά, μάλλον είχαν επηρεαστεί απ’το κλίμα της βραδυάς.Όπως κι οι χοροί στην πίστα ήταν αδιάφοροι και χωρίς τα κορίτσια να αφαιρούν και το στριγκ τους.Εξαίρεση σε αυτό, όσων αφορά την ποιότητα του χορού, ήταν η Βερόνικα, της οποίας ο χορός ήταν άκρως αισθησιακός κι ερεθιστικός.Κι η Ναταλί, η οποία βγήκε στην πίστα με ένα μαύρο μισάνοιχτο πουκάμισο, το οποίο αποκάλυπτε κάποιες στιγμές το όμορφο στήθος της.
Οι κοπέλες που ήταν παρούσες τη συγκεκριμένη βραδυά :
- Βερόνικα, ψηλή, ξανθιά με μακριά μαλλιά, ωραίο κώλο και μικρό, 2άρι, φυσικό στήθος.Η πιο όμορφη του μαγαζιού.Αλλά, δυστυχώς ήταν ρεζερβέ για πάρα πολύ ώρα.
- Αλέσια, κατά τη γνώμη η 2η ομορφότερη.Καστανή με μαλλιά ως τους ώμους, πολύ ωραίο σώμα και 2,5άρια φυσικά βυζιά, όπως μπόρεσα να δω, όταν ανέβηκε στην πίστα.
- Ναταλί, αδύνατη με μακριά μαύρα μαλλιά και σφιχτό κωλαράκι.Ο χορός της στην πίστα, με το μισάνοιχτο πουκάμισο μου άρεσε πάρα πολύ.
- Μελίσσα, ξανθιά αδύνατη, με πίρσιγκ στη δεξιά ρόγα.
- Άντζυ, μια γλυκιά κοπέλα απ’την Πολωνία με μικρό στήθος και πολύ ωραίο κωλαράκι.Τα δύο μέλη της παρέας που πήραν χορό μαζί της, έμειναν ευχαριστημένα.
- Κι Έμμα, Αριάννα, Ηλέκτρα, Άννα και 3-4 ακόμη.
Προσωπικά, πηγαίνω σε στριπ με την παρέα μου, με χαλαρή διάθεση και για να κάνω χαβαλέ.Οπότε, πιστεύω, ότι αν έχεις καλή παρέα, θα περάσεις καλά.Έτσι πέρασα κι εγώ.Αρκετά καλά, χωρίς βέβαια να ενθουσιαστώ.Σίγουρα, ο χώρος χρειάζεται κάποια ανακαίνιση, για να τραβήξει και περισσότερο κόσμο, καθώς τα περισσότερα μαγαζιά αυτού του είδους το έχουν κάνει ήδη.Η βαθμολογία για τους χορούς των κοριτσιών στο πριβέ είναι ενδεικτικός αφού δεν πήρα.Τα ποτά που ήπια ήταν μπύρες.Και σίγουρα, πολύ θετικό το γεγονός, ότι η μουσική δεν ήταν πολύ δυνατά και δε μας κούφανε.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 28, 2013
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
"Σταθμός Κεραμεικού. Επόμενη στάση, Περαιώς 171"
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Ξημερώματα 28ης. Επίσκεψη στο Baby O με παρέα.
Το μαγαζί δεν έχει αλλάξει καθόλου και ήταν όπως ακριβώς το θυμόμουν, από την τελευταία μου επίσκεψη πολύ καιρό πριν.

Είχε αρκετό κόσμο, αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ήταν άτομα που δεν είχαν σχέση με αυτό το είδος διασκέδασης.
Σε όλα σχεδόν τα τραπέζια, το ποτό ήταν οι μπύρες της προσφοράς.
Η κατάσταση ήταν κάπως έτσι: "είχαμε βγει στο Γκάζι, μας έδωσαν κάποιες προσκλήσεις και είπαμε να περάσουμε μια βόλτα να δούμε τι παίζει".
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο rotation σε αλλαγές τραπεζιών! Οι περισσότεροι παρέμεναν κανά μισάωρο και μετά έφευγαν.
Το αξιοσημείωτο ήταν πως υπήρχαν και πολλές γυναίκες σε αυτές τις παρέες. Πράγμα μάλλον πρωτόγνωρο γι' αυτό το μαγαζί.

Η ατμόσφαιρα λοιπόν δεν ήταν κι ότι το καλύτερο, λόγω του διαρκούς μπες-βγες των "περαστικών".
Τις καθημερινές ίσως να είναι πιο ήσυχα και πιο αισθησιακή η φάση.
Το ρόστερ είναι κάπως καλύτερο απ' ότι το είχα φανταστεί, με βάση τις αναφορές των συναγωνιστών.
Δεν είναι επιπέδου Λ. Συγγρού, αλλά δεν σε αποτρέπει κιόλας από το να ξοδέψεις λεφτά σε χορούς.
Οι χοροί στην πίστα τίποτε το ιδιαίτερο. Απλά μέτριοι και δυστυχώς όχι "full monty".

Ένα τεράστιο συν: η ένταση της μουσικής ήταν σε κανονικά επίπεδα και σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε περίπτωση να βγεις απ' το μαγαζί κουφός και με ημικρανίες! Αξίζουν πολλά μπράβο στον dj γι' αυτό το θέμα. Respect!
Ένα τεράστιο πλην: η διεύθυνση του μαγαζιού πρέπει να προσέξει το θέμα με τις τουαλέτες. Η άσχημη μυρωδιά, τρυπάει ρουθούνια...

Το ρόστερ:
1. Αριάννα
2. Ναταλί
3. Εβελίνα
4. Άννα
5. Έμμα
6. Βερόνικα
7. Άντζυ
8. Ηλέκτρα
9. Αλέσια
10. Μελίσα
11. και 1-2 ακόμη.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 27, 2013
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Καμία σχέση με παλιές εποχές...
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Βολτούλα λοιπόν μετά από 1 μιση χρόνο απουσία από τον οίκο BABY O πάω λέω να δώ τι έχει αλλα΄ξει...Μπαίνω κατά τις 1:30 περίπου και βλέπω 4-5 κοπέλες πιασμένες όλες απο κα΄τι υπερήλικους (ε λέω θα είναι μέσα οι άλλες και θα ετοιμάζονται) ο dj που και που φώναζε καμία για χορό στον στύλο..Να σημειώσω όλες εύσωμες εκτός μίας μαύρης με μοικάνα!!! μαλλί...Κάθησα το πολύ μισή ωρίτσα και γειά σας μετά.Άλλο ένα μαγαζί που μόλις πρίν 1 μιση-2 χρόνια έσφυζε από ζωή και δροσερές υπάρξεις είναι πλέον παρελθόν.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 08, 2012
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σχόλια (0) | Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *