Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 13 10 0.5
Μασάζ με λεσβιακό show...!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.0
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Ποιότητά μασάζ

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Το μασατζίδικο αυτό....προσφέρει φουλ υπηρεσίες...!!!
Όχι την πρώτη φορά βέβαια. Την πρώτη...σου πασάρουν ένα κοριτσάκι άβγαλτο μόνο για μασαζάκι....και αφού σου "πάρει" την σχετική συνέντευξη....τότε την δεύτερη φορά είσαι οκ.
Την δεύτερη φορά λοιπόν...αρχίζει η σερίφισα το ποίημα...
θες φούλ...θες απλό...θες με 2 κοπέλες...λεσβιακό...κ.λ.π.
Πήρα λοιπόν 2 κοπέλες, την Τζετλίνα (μαυρούλα) και την Δανάη.
Πρώτα ήρθε η δεύτερη μέσα στο δωμάτιο και άρχισε το μπαλαμούτι, μου έγλυφε τα αυτιά, τον λαιμό... πριν καλά καλά μπω μέσα στο δωμάτιο. Μετά μπαίνει μέσα η φίλη της η Τζετλίνα και αρχίζουν το λεσβιακό. Με ρωτάει η μια.....μας θες και τις 2 μωρό μου ?
Ξέρουν καλά το παιχνίδι οι Κυρίες....σε πιάνουν πάνω στην "κάψα" σου...και μετά τι να πεις?
Για μαλάκες ψάχνεις?.....Φυσικά Γλυκιά μου της λέω.....μόνο όμως άμα μου τρελάνεις το μυαλό.
Δείξε μου τι μπορείτε να κάνετε για μένα....και βλέπουμε. Το έπαιζα και δύσκολος ο παπάρας....εδώ μου είχαν φύγει τα σάλια..αλλά τι να πεις? είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή...οπότε το παίζεις λίγο.Μου λέει η μικρή....μην φοβάσαι....η Τζετλίνα είναι το μωρό μου....
Αμάν λέω...καλά πάμε.
Και αρχίζει το γλέντι.
Αρχίσανε τα πλακομούνια,τα 69, τα ρωγίδια στο φουλ ρουφηχτό....τι μασάζ και μαλακίες λέω....πάμε. Άσε το μασάζ για άλλη φορά. Πάω να μπω ανάμεσα....και με σπρώχνει η μικρή....όχι ακόμη μου λέει....κάτσε κάτω. Αράζω και εγώ.... έπινα την σαμπάνια μου (στην κερνάνε) και έπαιρνα μάτι. Πριν τελειώσω το τσιγαράκι μου....μου κάνει νεύμα η μικρή με το δάχτυλο .....Έλα.....Παίρνω την σαμπάνια και αρχίζω το λούσιμο στο μουνάκι της Τζετλίνας και η άλλη να γλείφει επί τόπου μην πάει χαμένη ούτε σταγόνα.
Έγινε ένα ωραιότατο μπουρδούκλωμα...!!!
Το κατείχαν το άθλημα οι κοπελιές καλά. Πέρασα πολύ όμορφα.....το μόνο που μπορώ να προσάψω είναι η τιμή. όλα τα άλλα λίαν καλώς. Σε αυτά τα χρήματα θα προτιμούσα να πήγαινα σε hotel στην άνεση του κρεβατιού και του χρόνου. Ενώ εκεί....ένα κρεβάτι για μασάζ και μια πολυθρόνα.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Τζετλίνα - Δανάη
Κοπέλες διαθέσιμες
7-8
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Ναι
Ημερομηνία
May 05, 2011
Κόστος €
280
Εξτρά €