Αναζήτηση

Boudoir Day Spa

 
7.8 (3)
2244 0 1 0 0 0
Boudoir Day Spa

Πληροφορίες

Περιοχή
Κολωνάκι

Χάρτης-Μap

Address
Αλεξάνδρου Σούτσου 6
Longitude
23.74
Latitude
37.98

Boudoir Day Spa 1

Map

Swap Start/End

User reviews

3 reviews
Overall rating
 
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.5(3)
Εμφανιση σώμα
 
7.5(3)
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.3(3)
Συμμετοχή
 
8.5(3)
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.5(3)
Ποιότητά μασάζ
 
7.8(3)
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0(3)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.2(3)
Already have an account? or Create an account
View most helpful
Μαυρούλα γελαστούλα
Overall rating
 
7.3
Πέρασμα από αυτό το μαγαζάκι που αν βρίσκομαι κολονάκι και έχει κάτι καλό το τιμάω. Ήταν διαθέσιμη μια μικρή μαυρούλα που μου διαφεύγει το ονομά της γιατί έχει περάσει λίγο καιρός. Παίρνω το μισάωρο με σεξ δηλαδή 10 λεπτά μασάζ και ένα εικοσαλεπτάκι σφυροκόπημα. Μπαίνω στο δωμάτιο με το στρώμα κάτω και η κοπέλα έρχεται. Κλασική μαύρη με μεγάλο αρκετά κόλο και μεγάλα καλά βυζιά. Αρχίζει μασαζάκι χαλαρωτικό πόδια, πλάτη κτλ. Μετά από δέκα λεπτά γύρισμα οπότε και της λέω να μου τον πάρει κατευθείαν στο στόμα. Πολύ καλή υγρή και βαθιά πίπα με προφ.Η κοπέλα τόχει. Μου τον εξαφάνισε. Έρχεται να καθίσει από πάνω αλλά δεν με πολυβόλευε η στάση οπότε την γυρνάω στα τέσσερα να βλέπω κολλαρα και το βάζω στο νινάκι της. Σφυροκόπημα που το αντέχει και κατάθεση. Καλή σχετικά εμπειρία με 60 ευρουλάκια, μισή ώρα. Πολύ ωραίος χώρος.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Μαυρούλα
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
S
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
Σοφια απο παλια
Overall rating
 
8.0
Πριν κανα μήνα είχα περάσει κ πήρα μια Σοφία που πολύ παλιά έπαιζε στο Ομήρου.προγραμμα μισή ωρα 60 με σεχ.Μασαζάκι χαιδευμα αισθησιακό ένα τεταρτάκι που με ανυψωσε κ μετά πολυ καλή συμμετιχή της κοπέλας σε gfe κατασταση. Μειον για μενα το στρωμα στο πατωμα. Προτιμώ μασαζοκρέβατο. Η κοπέλα εχει πολυ καλό σωμα με ωραίο στηθος. Μου τον πήρε στο στομα και μετα ανεβηκε απο πάνω μου και αργα και αισθησιακά ηρθε η κατάθεση. Φοβερος χώρος. Δυσκολο παρκιν

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Σοφία
Κόστος €
60
Βάρδια
Πρωινή
S
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!
Overall rating
 
8.0
Προ μηνός πήγα , μετά από παρότρυνση φίλου. Το μαγαζί έχει ωραία διακόσμηση χώρο αναμονής περιποιημένο, πολύ καθαριότητα (παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτες σφραγισμένες, antibakcter, κλπ)
Τα δωμάτια -3- τον αριθμό είναι άνετα και εκτός από κρεββάτι μασάζ διαθέτουν και κανονικό διπλό στρώμα στο πάτωμα. Διαλέγεις που θέλεις να διεξαχθεί η συνεδρία. Προσωπικώς, και τις δύο φορές που πήγα, διάλεξα το στρώμα γιατί έχεις μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και στο μασάζ και στα ... μετά. Από κοπέλες και τις δύο φορές, είχε μία κινεζούλα, μια άλλη ψιλή ωραία κοπέλα που έκανε ....μόνο μασάζ και την Έλενα. Διάλεξα και τις δύο φορές Έλενα (γύρω στα 35+ ωραίο σώμα, σφιχτό κώλο, μακρυά πόδια, μέτριο πρόσωπο, πεντακάθαρη ) και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το προγραμμα της. Δεν βιάζεται, βαθιά πίπα συμμετέχει ενεργά, δεκτική σε όλα, κάνει δυνατό καλό μασάζ.
Στα αρνητικά: Έχει κοινόχρηστο μπάνιο πολύ καθαρό βεβαίως με όλα τα απαραίτητα. - Η τιμή για full πρόγραμμα είναι € 100 για μία ώρα. Στην σημερινή εποχή είναι ακριβά.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Έλενα
Κοπέλες διαθέσιμες
Δύο
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
January 22, 2015
Κόστος €
100
Εξτρά €
-
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες
  • Ελεύθερο στοματικό
  • Στάση 69
  • "Ισπανικό"
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα.
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0