Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.2 26 10 0.5Αλίνα,"handsfree"!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Πρωταπριλιάτικες σηκωμάρες με οδήγησαν στο εν λόγω στουντιάκι αφού εκεί δούλευε η Αλίνα.Στο σαλόνι εμφανίστηκε φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο διχτυωτό και άκρως ερεθιστικό συνολάκι.Ωραίο κορμί,ολόλευκη επιδερμίδα με φυσικά 3άρια βυζιά,πρασινομάτα,μελαχροινή με μακριά μαλλιά.Δεν έλειψε και το πρωταπριλιάτικο αστείο εκ μέρους της,που σχεδόν το έχαψα,αλλά το κατάλαβα πριν έρθει στο δωμάτιο.Πολύ επικοινωνιακή,πρόσχαρη και με χιούμορ κοπέλα!
Έπειτα από τις προκαταρκτικές μας περιπτύξεις,στο κρεβάτι πλέον,αποφασίζει να βγάλει το διχτυωτό που φορούσε.Εκεί είναι που μπλέξαμε τα μπούτια μας τελικά.Έλουσε τα βυζιά της με λάδι,μου έκανε μία ξεγυρισμένη ισπανική διαρκείας και στην συνέχεια,αφού μου φόρεσε προφυλακτικό,"handsfree" (καθόλου χέρια με άλλα λόγια) στοματικό.Ακόμη απορώ πως άντεξα μέχρι το κυρίως πιάτο του προγράμματος.Έχει τον τρόπο της φαίνεται!
Η συνέχεια ήταν το ίδιο εκρηκτική.Πρώτα ήρθε από πάνω μου με αργές κινήσεις και έδινε τον ρυθμό που ήθελε,πότε αργά και πότε γρήγορα.Μετά από λίγο,καταλαβαίνω ότι πλησιάζει το τέλος και αλλάζουμε στάση σε ιεραποστολικό με τα πόδια της ψηλά.Φυσικά,κάπου εκεί τελείωσα,αλλά συνέχισε να με κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της μέχρι να με στραγγίξει τελείως.Απλά υπέροχη εμπειρία.
Ντύθηκε αργά-αργά,με ευχαριστησε και με αποχαιρέτησε.
Έπειτα από τις προκαταρκτικές μας περιπτύξεις,στο κρεβάτι πλέον,αποφασίζει να βγάλει το διχτυωτό που φορούσε.Εκεί είναι που μπλέξαμε τα μπούτια μας τελικά.Έλουσε τα βυζιά της με λάδι,μου έκανε μία ξεγυρισμένη ισπανική διαρκείας και στην συνέχεια,αφού μου φόρεσε προφυλακτικό,"handsfree" (καθόλου χέρια με άλλα λόγια) στοματικό.Ακόμη απορώ πως άντεξα μέχρι το κυρίως πιάτο του προγράμματος.Έχει τον τρόπο της φαίνεται!
Η συνέχεια ήταν το ίδιο εκρηκτική.Πρώτα ήρθε από πάνω μου με αργές κινήσεις και έδινε τον ρυθμό που ήθελε,πότε αργά και πότε γρήγορα.Μετά από λίγο,καταλαβαίνω ότι πλησιάζει το τέλος και αλλάζουμε στάση σε ιεραποστολικό με τα πόδια της ψηλά.Φυσικά,κάπου εκεί τελείωσα,αλλά συνέχισε να με κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της μέχρι να με στραγγίξει τελείως.Απλά υπέροχη εμπειρία.
Ντύθηκε αργά-αργά,με ευχαριστησε και με αποχαιρέτησε.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Αλίνα
Ημερομηνία
April 01, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
- Με σκούφο
Fetish