Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 26 10 0.5
Studio 30 November, 2020 9017
Η επιστροφη της Βαρβαρας!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Μεσα στα πολλα τηλεφωνα που εκανα σε διαφορα στουντιο, να αποφασισω να δω σε ποιο θα πηγαινα, επεσα πανω στο ευτυχες γεγονος να ξανασυναντησω την Βαρβαρα απο την Ουκρανια(ετσι μου εχει δηλωσει) που ημουνα παλια πελατης της και σε αλλα στουντιο που δουλευε πριν σταματησει απο τα στουντιο για ενα σημαντικο χρονικο διαστημα(αν δεν με απατα η μνημη μου..δυο χρονια)!!!Λογο οτι ηταν τοτε απο τις καλες εργαζομενες, στα στουντιο και απο εμφανιση και απο υπηρεσιες, χωρις δευτερη σκεψη αν και μενω μακρια αποφασισα να παω!Εφτασα στις τρεις τα ξημερωματα με την παλια ωρα και αντικρυσαν τα ματια μου μια ακομα πιο ομορφη παρουσια απ' οτι στο παρελθον!!!...Μια γυναικα ψηλη(1.82+)-μελαχροινη(γυρω στα 32 χρ.), προσωπο ομορφο, με ωραια και εκφραστικα ματια και ωραιο προς το μεγαλο στηθος(φυσικο) μεσα σε κοκκινη εμφανιση η κορμαρα της και οπισθια ονειρικα και μαγεμενα και φυσικα ατελειωτα ποδια, να τα βλεπεις και να μην τα χορταινεις!!!Δινω το παραβολο των 50 ευρω, στην πολυ ευγενικη κυρια επι της υποδοχης...... που μου ειπε στο σαλονι να την περιμενω γιατι μολις βγηκε απο πελατη και κανει μπανιο...και με το που την ειδα, μου σηκωθηκε απο το σαλονι το εργαλειο, ασε που επεσε πανω μου και να με φιλαει απο την χαρα της, που με εβλεπε μετα απο τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα!!!.. Μπαινω στο δωματιο, μπανιο ειχα κανει απο το σπιτι μου, πριν ξεκινησω...βγαζω τα ρουχα μου ταχιστα...και κατα την προσφιλη μου τακτικη, δεν καθομαι στο κρεβατι να την περιμενω αλλα σε ενα μικρο πουφ που εχουν κοντα στην πορτα!!...Το δωματιο σε αριστη κατασταση, ειχε μεσα και ντουζιερα αν θελει καποιος να κανει ντους και γενικα δεν υποπεσε στο ματι μου καμμια αλλη ατελεια.Με το που περασαν λιγα λεπτα ανοιγει την πορτα και μπαινει το θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα και με το που με βλεπει να ειμαι καθιστος, καθεται πανω στο εργαλειο μου και αρχιναει να τριβεται και να αρχισουμε και οι δυο μας ενα τρελλο και παλαβο χουφτωμα.... ο ενας στον αλλον και να δινουμε φιλια στο στομα με την γλωσσα...σαν να ειμαστε εραστες!!!! Σε μια φαση, μετα απο κανενα τριλεπτο, που με λογια ειναι δυσκολο να το περιγραψω, την βαζω στο κρεβατι και την αρχιζω στο γλυφομουνι και αυτη να αναστεναζει και να εχει απλωμενα τα ποδια της!!!Μετα σηκωνομαι απο τον "θησαυρο" που εχει αναμεσα στα ποδια της και μου περνα με την σειρα της το σκουφο στο εργαλειο μου και ξεκινα ενα στοματικο με γλυψειμο και καραμελωμα στις μπαλες μου με αριστη τεχνικη θα χαρακτηριζα απο τις πολυ καλες που εχω συναντησει!!!...Για να μην τελειωσω με το υπεροχο τσιμπουκωμα που μου εκανε..ξαπλωνω στο κρεβατι και αρχισε το ροντεο αυτη και εγω με θεα τις βυζαρες της.... την παροτρυνα με διαφορα λογια και τα χερια μου απολαμβαναν τα πλουσια στηθη της!!!Βλεποντας οτι πλησιαζω να εκσπερματωσω....την στηνω στα τεσσερα και εκει τα ειδα ολα!!!...Επρεπε ευθυς εξ αρχης να επιλεξω αυτη την σταση...η κορμαρα της και τα μακρια ποδια της αλλα και τα ονειρεμενα οπισθια της σε συνδυασμο με το στησιμο της ειναι το δυνατο της οπλο!!!...Την σφυροκοπησα στην μουναρα της σε αυτη την σταση μεχρι που ηλθε το ομορφο τελος...σε ολη την διαρκεια και η Βαρβαρα ειχε συμμετοχη με τα βογγητα της λες και το ζουσε πραγματικα!!!....Μετα μιλησαμε για κανενα πενταλεπτο!!!..κλεινω την κριτικη μου με το να πω οτι ειναι 100% επαγγελματιας σε αυτο που κανει!!!...Αυτη ηταν η δικη μου εικονα που πηρα σημερα απο την Βαρβαρα.Δεν σημαινει οτι θα ειναι και δικη σας.Καθενας μας εχει τα γουστα του και τις προτιμησεις του.Υποκειμενικα ειναι αυτα.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Βαρβαρα
Ημερομηνία
January 11, 2732
Τιμή €
50
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style