Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 26 10 0.5
Studio 30 November, 2020 9016
Αλινα εισαι σκετη καβλινα!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

9.5
Συμμετοχή

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Καθαριότητα χώρου

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Πριν μερικες μερες πηγα στην Αλινα και δεν εγραψα κριτικη για το φαινομενο και σεξομηχανη Αλινα, γιατι υποθεσα οτι ολοι οι στουντιακηδες την ξερουν.Σε δευτερο τονο υποθεσα, μημπως υπαρχουν καινουργιοι, που προφανως δεν εχουν την τιμη να γνωριζουν την Λευκορωσιδα Θεα και γραφω μια κριτικη σημερα, για αυτην την γυναικα που ειμαι τακτικος πελατης της, σε οποιο στουντιο και να εργαζεται...και ειμαι οχι απο καψουρα, αλλα απλα ειναι με διαφορα στις υπηρεσιες της, στο δωματιο μεσα στα πεντε-δεκα καλυτερα στουντιοκοριτσα που εργαζονται σε στουντιο!!...(Υ.Σ..δεν εχω παει με ολα, αλλα με τα περισσοτερα εχω παει μεχρι σημερα και μπορω να εχω αυτη την αποψη κατα την κριση μου).Για το στουντιο δεν γραφω, το εγραψα σε αλλη κριτικη(βλ.κριτικη Βαρβαρας) και πηγαινω στην Αλινα!Ειναι μια μελαχροινη Λευκορωσιδα-ψηλη με πλουσιο φυσικο στηθος γυρω στα 35, στην ηλικια της και με συμπαθητικο προσωπο με πολλα υποσχομενο βλεμμα.Μπηκε στο δωματιο μεσα, με τρελλα οπως μπαινει παντα και χαμογελο και αφου με ρωτησε γιατι την εχω ξεχασει και εντεχνα-χιουμοριστικα τις απαντησα οτι ο Παιχτουρας ειναι ιδεα-Οραμα και πηγαινει σαν την μελισσα σε ολες τις γυρες, αρχισε το ατακτο κοριτσι να με φιλαει παντου και να με ρωταει οπως παντα, τι κολωνια ειχα στο σωμα μου(καθοτι ξερει οτι αλλαζω τις κολωνιες, δεν βαζω την ιδια μαρκα) και να μου αρχιναει με λαδακι μια Ισπανικη σκετο Ομηρικο-ποιημα!Μονο αυτη και η Βαλεντινα στην Ισπανικη ειναι κορυφες!!!...Μου περναει μετα το σκουφο και αρχιναει να γλυφει μπαλες και να μου παιρνει ενα στοματικο διχως χρηση χεριων με γλωσσα σε ολο το κορμο και να το χτυπαει στα μαγουλα της... ανεπαναληπτο και μοναδικο!!!!!...Το τοποθετω στα κορυφαια που μου εχουν παρει στην τετραχρονη διαδρομη μου σαν πελατης των στουντιο!!!...Τοσο δυνατο που ηταν, που κοντευα να τελειωσω!!!Την παρακαλεσα να σταματησει για να σφυροκοπησω λιγο το μουνακι της..και το Αλινακι προθυμο με ρωτησε ποια σταση επιθυμω καθοτι ξερει δυο ειναι οι αγαπημενες μου..μια να μου το καβαλει και να κανει τις κινησεις της ιππασιας αυτη και η αλλη να μου στηνεται στα τεσσσερα και να σφυροκοπω την μουναρα της με θεα τα ονειρικα οπισθια της!!!...Επελεξα την τελευταια σταση και τελειωσα.Με μαλωσε που δεν κρατηθηκα να κανουμε κι αλλες στασεις και το αεροπλανικο που μου κανει και με απογειωνει!!!...Της απαντησα να με συγχωρησει αλλα το στοματικο της ηταν απαιχτο!!!!...Κλεινω την κριτικη μου, με το να αναφερω οτι οχι μονο ειναι 100% επαγγελματιας αλλα σεβεται τον πελατη και παντα ειναι με πολυ καλη διαθεση.Την τοποθετω χαλαρα στις κορυφαιες εργαζομενες στα στουντιο κατα την αποψη μου.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αλινα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
March 31, 2011
Τιμή €
50
Πίπα