Αναζήτηση Προφίλ

Λεπτομέρειες αξιολόγησης

Studio 19 December, 2010 1866
Γνωριμία με την Ευα
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.5
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
 
8.5
Συμμετοχή
 
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5
Καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5
Αν και θεωρείται από τα γνωστά ονόματα στον μέσο στουντιάκια, δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να τιμήσω την Εύα.
Είναι μια έμπειρη γυναίκα, με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά, πεταχτή αφράτη περιφέρεια, πολύ ωραίο τόσο σε μέγεθος, όσο και σε αφή φυσικό στήθος.
Σώμα με πιασηματάκια, πρόσωπο που μου έβγαζε ένα κοκτέιλ από γλυκιά και έκφυλη κοπέλα ταυτόχρονα.
Έτσι η απόφαση δεν ήταν δύσκολη για περάσω με το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ , στο όποιο όμως συμπεριλαμβάνεται και το 69.

Δωμάτιο αρκετά μεγάλο με όλες τις ανέσεις, ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα, μωρομάντηλα, μεγάλο κρεβάτι, διακριτικός φωτισμός.
Χαμογελαστή έκανε την είσοδο της η Εύα και πριν προλάβουμε να ανταλλάξουμε δυο-τρεις κουβέντες «έπιασε δουλειά».

Φιλιά και χάδια στο στήθος, για λίγα λεπτά. με ξάφνιασε ευχαρίστα, όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι και με ένα mini striptease έβγαζε σιγά σιγά το συνολάκι που φορούσε, κάνοντας παράλληλα και ένα μικρό sex show.
Ξανα-ξάπλωσε δίπλα μου και συνέχισε τα προκαταρκτικά. Δεχόταν και αυτή με αναστεναγμούς απόλαυσης τα δικά μου φιλιά στον λαιμό, τα στήθη της και τα αυτιά της. Αρκετά καλή και η Ισπανική της.
Καλό το στοματικό της. Βαθύ, αισθησιακό, υγρό με περάσματα της γλώσσας από τα @@και μέχρι το καφαλάκι. Εναλλαγες ρουφηγμάτων και γλειψίματος.

Ανέβηκε επάνω μου και ξεκινήσαμε το sex. Έδειχνε να της αρέσει που ασχολιόμουν με τα στήθη της, μιας και με παρότρυνε για επιπλέον παιχνίδια.
Αφίππευσε και με δική της πρωτοβουλία συνέχισε με στοματικό για να ανέβει και πάλι επάνω μου με reverse cow girl αυτή την φορά. Η θέα ήταν μοναδική. Πλαγιαστό για την συνέχεια και η όλη διαδικασία τελείωσε με ιεραποστολικό.
Αφού είχα τελειώσει, πριν ακόμα βγει το προφυλακτικό, έκανε και πάλι για κάποια δευτερόλεπτα στοματικό, πριν την προσωρινή «χειμερία νάρκη» του «μικρού Cheyenne».

Η Εύα τιμάει μέχρι το τελευταίο cent από τα χρήματα που παίρνει. Προθυμη, γελαστή, και το κυριότερο καλή σε αυτό που κάνει, με καλή συμμετοχή.
Κανένα σημάδι βιασύνης, προσπαθεί για την ικανοποίηση του επισκέπτη. Εγώ μαζί της δεν έχω κανένα παράπονο.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Εύα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ευα
Ημερομηνία
March 04, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
Με σκούφο
Service Style
GFE
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού