Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 6 10 0.5
Call Girls
13 January, 2013
1370
Μια ομορφη κοπελα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
5.0
Συμπεριφορά/Social time
6.0
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Λοιπον.Βλεποντας την κοπελα παλυ στο site του γραφειου ειπα να γραψω δυο λογακια για να βοηθησω και εγω απο την πλευρα μου. Η κοπελα ειναι μια ομορφη νεαρα με μοντελε κορμι και γενικα γυμνασμενη θα την ελεγα. Πειγε αμεσως για μπανιο βγενοντας με την πετετσα της τιλιγμενη γυρο της. Ξεκινησα να την φιλαω για να ζεστανω την ατμοσφαιρα αλλα εβλεπα οτι δεν της αρεσαι.Ετσι την παροτρινα να ερχισει την περιποιηση. Η πιπα της ηταν ριχη και θα ελεγα αεροπιπα δηλαδη τιποτα το φοφερο.Οταν πηγα να την περιποιηθω μου απνιθηκε δαχτυλακια. Ετσι ξεκινισε ενας γυρος με εμενα να προσπαθω να ικανοποιησω τον ευατο μου γαμοντας μια ωραια κοπελα. Παιδια λες και γαμαγα ντουβαρι ηταν. Μπορει να μην εδεσε η χημεια μας και γιαυτο να μην ηταν καλα η μπορει η κοπελα να μην ηταν στην μερα της, δεν ξερω τι να πω. Παντως και οι δυο γυροι ηταν στο ιδιο μοτιβο. Να πω οτι η συναντιση εγινε πριν κανα χρονο που η κοπελα ηταν εδω.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 27, 2014
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Χώρις γλώσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
K
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 May, 2014
Δεν ξερω γιατι το θυμηθηκες τωρα . πρεπει να εχεις μνημη ελεφαντα . Αλλα και τωρα που την εφερε ο Κωστας δεν αλλαξε. Γυναικαρα αλλα πλαστικη κουκλα. Οχι σε γλυψιματακι, οχι σε βαθυ φιλι , οχι σε δαχτυλακι. Για αναλ δεν το συζηταω.Μα ποιοα εισαι κοπελα μου ? Ο Μεταξας ? Αντε στο καλο.
O
orila
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: