Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 8 10 0.5Ερωτας
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Η κοπελα ειναι ακριβως οπως δειχνουν οι φωτογραφιες . Παιρνετε αυτο το στηθος, αυτα τα ποδια, αυτον τον κωλο και αυτο το προσωπο. Η ηλικια της πρεπει να ειναι γυρω στα 26 αλλα λεει 23 και δειχνει καπου εκει.Υψος γυρω στο 170+ . Μια ιδιαιτερη μνεια για το φυσικοτατο μεγαλο και στητο της στηθος καθως και για το δερμα της το οποιο απο την κορυφη ως τα νυχια ηταν απαλοτατο και ιδιαιτερα ευχαριστο στην αφη.
Η κοπελα ηρθε με ιδιαιερα μεγαλη καθυστερηση(1 ωρα) και το γραφω γιατι δεν θελω να ξανασυμβει γιατι εχω παρει ολα τα κοριτσια του γραφειου και τους συγχωρω μονο και μονο γιατι ηταν η πρωτη φορα.
Παροτι ειχα χαλαστει και ετοιμαζομουν να φυγω, το κοριτσι ηρθε μεσα και αποφασισα να το δοκιμασω γιατι μου αρεσε η εμφανιση της.
Παρα το περασμενο της ωρας και του γεγονοτος οτι μπορει να ημουν και το 4ο και το 5ο ραντεβου, η κοπελα κερδισε την εκτιμηση μου ..
Τρυφερη με τα χαδια της και με τα φιλακια της τα ωραια με χαλαρωσε και μπορω να πω οτι εχω μαλλον πανω απο 2 ετη να συναντησω τετοια τρυφεροτητα απο cg . Μιλαμε οτι ηταν σαν να ειμαι με την κοπελα μου που με εχει καψουρευτει.
Στον αγωνα τωρα παλι με αφησε μαλακα γιατι ενω περιμενα Gfe στην πραγματικοτητα καθε φορα που πηγαινα να δω που ειναι το οριο διαπιστωνα οτι δεν υπαρχει οριο. Καποια στιγμη που επαιξα τον ρολο του παθιασμενου αγοριου που του αρεσει πολυ η παρτενερ του, η κοπελα αναψε και ενιωσα τη θερμοκρασια στον κολπο της να ανεβαινει. Επισης απο τις λιγες κοπελες που κατα τη διαρκεια του αγωνα με κοιταζε στα ματια (πραγμα που σιγουρα σημαινει κατι) αλλα και επισης σημαινει οτι δεν ειναι καψουρα αυτη την περιοδο
Σοσιαλ ταιμ πολυ ωραιο !
Συνοπτικα προκειται για μια πολυ ωραια κοπελα με ωραιο σωμα με αερα γυναικας που με εκανε να θυμηθω πως ειναι να περνας πραγματικα καλα με ενα cg .
Απο καποια πραγματα που ειπαμε θεωρω οτι θα ειναι αρκετα επαγγελματιας στη δουλεια της οποτε την προτεινω για ολους
Η κοπελα ηρθε με ιδιαιερα μεγαλη καθυστερηση(1 ωρα) και το γραφω γιατι δεν θελω να ξανασυμβει γιατι εχω παρει ολα τα κοριτσια του γραφειου και τους συγχωρω μονο και μονο γιατι ηταν η πρωτη φορα.
Παροτι ειχα χαλαστει και ετοιμαζομουν να φυγω, το κοριτσι ηρθε μεσα και αποφασισα να το δοκιμασω γιατι μου αρεσε η εμφανιση της.
Παρα το περασμενο της ωρας και του γεγονοτος οτι μπορει να ημουν και το 4ο και το 5ο ραντεβου, η κοπελα κερδισε την εκτιμηση μου ..
Τρυφερη με τα χαδια της και με τα φιλακια της τα ωραια με χαλαρωσε και μπορω να πω οτι εχω μαλλον πανω απο 2 ετη να συναντησω τετοια τρυφεροτητα απο cg . Μιλαμε οτι ηταν σαν να ειμαι με την κοπελα μου που με εχει καψουρευτει.
Στον αγωνα τωρα παλι με αφησε μαλακα γιατι ενω περιμενα Gfe στην πραγματικοτητα καθε φορα που πηγαινα να δω που ειναι το οριο διαπιστωνα οτι δεν υπαρχει οριο. Καποια στιγμη που επαιξα τον ρολο του παθιασμενου αγοριου που του αρεσει πολυ η παρτενερ του, η κοπελα αναψε και ενιωσα τη θερμοκρασια στον κολπο της να ανεβαινει. Επισης απο τις λιγες κοπελες που κατα τη διαρκεια του αγωνα με κοιταζε στα ματια (πραγμα που σιγουρα σημαινει κατι) αλλα και επισης σημαινει οτι δεν ειναι καψουρα αυτη την περιοδο
Σοσιαλ ταιμ πολυ ωραιο !
Συνοπτικα προκειται για μια πολυ ωραια κοπελα με ωραιο σωμα με αερα γυναικας που με εκανε να θυμηθω πως ειναι να περνας πραγματικα καλα με ενα cg .
Απο καποια πραγματα που ειπαμε θεωρω οτι θα ειναι αρκετα επαγγελματιας στη δουλεια της οποτε την προτεινω για ολους
Πληροφορίες
Ημερομηνία
October 01, 2013
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
P
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Πάντα τέτοια
Επειδή η κριτική σου γι αυτό το φεγγάρι, αφήνει την μία του πλευρά σκοτεινή....
θα ήθελα να μάθω το σόσιαλ η συνεννόηση στα αγγλικά και τι επιπέδου???
Η πίπα καλή, το κατέχει??
Η καθυστέρηση δικαιολογήθηκε από το γραφείο, από την κοπέλα ή και τους δύο??
CIM και CIF το λέει το γραφείο στο πρόγραμμα, στην πραγματικότητα ισχύει??
Τι είπατε δλδ (αν θες απαντάς) και συμπέρανες ότι είναι καλή επαγγελματιάς σ' αυτό που κάνει?
Τα ρωτάω αυτά γιατί είχε στοχοποηθεί και με το incall που είχε το γραφείο στα 130 φαίνονταν
καλή επιλογή.Τώρα που δεν υπάρχει αυτή η επιλογή και...
μετά τα 150+20=170 ...αξίζει για κάποιον να κάνει τον κασκαντέρ??
Η συνενοηση ηταν στα ελληνικος!
Η πιπα φιλε ηταν πολυ λιγης διαρκειας. Ωστοσο δεν θα ελεγα οτι ειναι και το καλυτερο της . μαλλον το αντιθετο.
Για cim κτλπ δεν ξερω να σου πω γιατι τα ριξα στο λαστιχο.
Δεν θυμαμαι καν τι ειπαμε, ηπια κατι μπομπες στο κινκυ και τα εχω χασει εντελως.
Το γραφειο δικαιολογηθηκε με μια δικαιολογια του κωλου, παπαριες τωρα τι να λεμε δεν εχει νοημα. ευτυχως που η κοπελα ηταν αυτη που ηταν και
κυριως στη συγκεκριμενη φαση . το γραφειο ειναι οκ , δεν βγαζω καν κιτρινη καρτα ακομα.
Για μενα φιλε 150 ειναι μεν πολλα λεφτα αλλα επισης ειναι και μια fair ευρωπαικη τιμη για τη συγκεκριμενη υπηρεσια. Τουλαχιστον η εμφανιση ανταποκρινεται.
Ελπιζω και οι υπηρεσιες να μην ηταν μονο για μενα ετσι, αλλα για ολους.