Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 17 10 0.5
Call Girls 29 November, 2012 3660
Επιτέλους βρηκα πραγματικη girl friend experience
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Εχω πάει πάρα πολλές φορές σε στούντιο με καλλίγραμμες κοπέλες και με άλλες πιο γεματούλες ωριμες, αλλά δεν είχα εισπράξει την girlfriend εμπειρία σε βαθμο να μου δινουν φιλιά στο στομα για πολύ ώρα και γενικα να προσφερουν προθυμα και για πολύ ωρα την κάθε υπηρεσία οι κοπελες των στουντιο. Ετσι για το κατι παραπανω στο σεξ, επελεξα πρώτη φορά call girl και συγκεκριμένα την Χριστίνα, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής και ηθελα εξεπίτηδες να είναι η επιλογή μου παχουλή κοπελα, νταρντάνα με καλά σχολια από αλλους φίλους του forum, σχετικα με τις gfe υπηρεσίες της. Είναι ομοιόμορφα παχουλή και ψηλή 1,70 ,ζεστή γυναίκα και προσαρμόζεται στον πελάτη και τον κανει να νιωθει σαν να την εχει πραγματική γκομενα του για μια ωρα. Τα κανει όλα σε ολες τις στασεις για παρα πολύ ωρα στο διηνεκές χωρις να σταματά αν δεν της πεις εσύ. Χορταστικο σεξ, με γυναικα με πλουσια προσοντα. Ευγενικη φιλικη καθημερινη κοπελα στη συμπεριφορα της. Το απολυτο gfe. Το κατι παραπανω το πήρα, και θα την ξανά προτιμησω, Δεν εψαχνα για το θεικό γυμνασμένο κορμί, αλλα ήθελα να αφήσω το ωραιο περιτύλιγμα, δηλαδή τις μοντελες των στουντιο και να βρω το περιεχόμενο την ουσία ,δηλαδή το σεξ που θυμίζει και πλησιάζει σε σεξ με πραγματική συντροφο φιλεναδα. Στο Social ηρεμη σε ακούει και σου απαντάει με ενδιαφερον και μετα την εκτονωση, είμασταν πολύ ωρα ξαπλωμενοι και κουβεντα. Είναι ιδανικη για αγαπούληδες και milfakides ,αλλα και για οποιον θελει να απολαυσει το σεξ ολοκληρωμένα, με πάρα πολύ ωρα σε κάθε σταση,στην πιπα ,στο φιλί. Η πρωτη φορα ηταν ,αλλα θα ακολουθήσουν και άλλες σιγουρα , γιατι με την υπομονη που δειχνει η κοπελα είναι δεκτική και θα εξερευνήσουμε μαζί και αλλα πραγματα, που εχω στο μυαλό μου να κάνουμε.
Το παρακανα στο τελος στην κουβεντα και της ελεγα κατι προβλήματα που εχω στην εργασία μου. Με ακουγε τοσο πειστικά με ενδιαφερον και παρασυρθηκα και της ελεγα πραγματα για προσωπικα μου εργασιακα θεματα, που δεν ειχαν θεση σε μια συνεδρία σεξ. Αλλα τις επομενες φορές θα κανουμε περισσοτερη πραξη και λιγοτερα λογια. Στην αρχή οσοι από εσας ειστε μιλφακηδες και σας αρεσουν οι παχουλες, θα πρεπει να της δειξετε ότι σας αρεσει το σωμα της και να της το πειτε,να της το δειξετε. Γιατι η κοπελα υποθετει ότι ειστε από αυτους που τους αρεσουν τα μοντελα και ντρεπεται να βγαλει όλα τα ρουχα της και νιωθει αβολα,γιατι δεν ξερει πως την βλεπει ο πελατης στην αρχη. Αν την πεισεις ότι την εχεις αποδεχτεί όπως είναι και ότι σου αρεσει όπως είναι , μετα σου τα δινει όλα και ανταποκρίνεται σαν πραγματική κοπέλα σου.
Εγω αφησα τα μοντελα των studio,τις οφθαλμαπάτες και βρηκα την πραγματικό σεξ με την Χριστίνα. Ευχαριστω και τους προηγουμενους για τα σχόλια τους γιατι με βοηθησαν να βρω αυτό που εψαχνα την απολυτη gfe. Επισης να προσθεσω ότι καποιες φορες μονολογουσε μονη της και ψιθυριζε κατι λεξούλες που εδειχναν ότι γουστάρει και pse και πιο ανωμαλα hardcore πραγματα πχ anal ,απλα εγω ειχα σκοπο μονο gfe ,ηρεμα τρυφερα πραγματα και δεν την αφηνα τουλάχιστον για την πρωτη φορα που συναντηθήκαμε, να κανει πραξη την πιο αγρια pse επιθυμια της που ψιθυριζε. Θελω και άλλες φορες να συναντηθώ μαζι της για να πειραματιστω στο σεξ, και είναι φιλοτιμη και υπομονετική, με πραγματική διαθεση για σεξ και με ενδιαφερον να σε κανει να ευχαριστηθείς.
Στα αρνητικα ότι αργησε να ερθει με μια ωρα καθυστέρηση και εστελνε όμως μηνυμα ότι είναι καθ'οδον για να μη φυγω. Στα θετικά ότι στη διαρκεια του σεξ, ξεχαστηκε δεν κοιταξε ρολόι καθ ολου και πρεπει να εκατσε 2ωρο αλλα πληρωθηκε για μιαμιση ωρα. Δεν την ενοιαζε η ωρα την ενοιαζε μονο να το απολαυσει και να περασει καλά. Εμενα δεν με πειραξε που αργησε να ερθει ,δεν ειχα τιποτα άλλο ραντεβού να κάνω, απλα περίμενα να ερθει κοιταζοντας μια τσοντα στη τv του δωματίου.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 18, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
100
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Με σκούφο
  • Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Παλιές
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ηλικία Πελάτη
34
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
P
1 reviews
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 April, 2015
σ΄ευχαριστώ για την πολύ ρευστή και πολύ ανοιχτή κριτική σου, την βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη για μένα.
K
kandrik
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση