Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 11 10 0.5
Call Girls 11 January, 2021 2866
Cream? Of course!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Την Cream την είδα πρώτη φορά στο party του Adultforumgr και ομολογώ να πω ότι από τότε την είχα βάλει στο μάτι (με την καλή έννοια πάντα).
Δύο-τρία sms λοιπόν και ένα βροχερό απόγευμα του Δεκέμβρη κανονίζουμε συνάντηση σε γνωστό fuck hotel του κέντρου...
Μόλις άνοιξα την πόρτα η εντυπώσεις του party επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω.Η Cream είναι μία αρκετά ψηλή κοπέλα (γύρω στο 1,74) με ωραίο πρόσωπο και πολύ λεπτό κορμί,ίσως και λίγο πιο λεπτό από τα γούστα μου.Επειδή έχω και κάποια εμπειρία στο θέμα, το σώμα της είναι σώμα μοντέλου πασαρέλας από το Παρίσι.(Όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοώ)
.Μου άρεσε πολύ ότι είναι πολύ προσεγμένη,με άψογα νύχια σε χέρια και πόδια,με πολύ προσεγμένο make-up και γενικότερα πολύ περιποιημένη.
Στον αγώνα τώρα είναι πολύ δεκτική και παίρνει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες.Με βασικό όπλο την πολύ αξιόλογη πίπα (Ρουμάνικη σχολή) αλλά και γενικά την πολύ καλή και αισθησιακή συμπεριφορά στο κρεββάτι.
Κάτι άλλο που μου άρεσε στην Cream είναι ότι στο social time ήταν πολύ χαλαρή και χαμογελαστή,πράγμα που μου αρέσει πολύ.Ξέρει αρκετά καλά αγγλικά και γενικά ξέρει να μιλήσει.
Πέρασα πολύ ωραία και αν και γενικά δεν έχω καλές εμπειρίες με κοπέλες από τη Ρουμανία,χαίρομαι πολύ που η Cream είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα..

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 19, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
250
Service Style