Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 11 10 0.5Σπρώξε γλύψε
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Η συνάντηση έγινε αφού την είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό. Είχα προσπαθήσει άλλη μία φορά, αλλα΄κα΄τιέτυχε και το ακύρωσα.
Η κοπέλα ήρθε με ελάχιστη καθυστέρηση ενώ είχε ειδοποιήσει σχετικά. Στα θετικά της. Μόλις έφτασε είδα μια ψηλή αδύνατη μουνάρα ντυμένη πολύ όμορφα που θα πρόσεχα σίγουρα στον δρόμο. Αμέσως μπανάκι, ανα και ήτνα ήδη πεντακάθαρη. Βγάινει και μου κάνει ένα ωράιο μασαζάκι αφού έτριβε το μουνάκι της πάνω μου. Με κάβλωσε και την έβαλα σε λίγο κάτω για τα περαιτέρω.
Σχετικά με τον αγώνα, η κοπέλα πραγματικά το έχει. Πολύ καλή και υγρή πίπα, εναλλαγή στάσεων ΚΑΙ με δικιά της προτροπή, καταπληκτικά στησίματα (ειδικά στα 4 και όρθια) οπότε δεν έργησε να έρθει η πρώτη κατάθεση. Μετά κουβεντούλα χαλαρά (τα αγγλικά της πολύ καλά γενικά) και μετά από λίγη ώρα ο δεύερος γύρος με πολύ πίπα και λιγότερο μαμίσι. Η δευτερη κατάθεση δεν άργησε.
Γενικά η κοπέλα είναι στατνταράκι από και πέρα. Όμορφη, αδύνατη, καλή στο άθλημα, πολύ καλό το τατού στο νινάκι της και καβλωτικό για μένα. Αξίζει τα λεφτά της μετο παραπάνω θα έλεγα.
Η κοπέλα ήρθε με ελάχιστη καθυστέρηση ενώ είχε ειδοποιήσει σχετικά. Στα θετικά της. Μόλις έφτασε είδα μια ψηλή αδύνατη μουνάρα ντυμένη πολύ όμορφα που θα πρόσεχα σίγουρα στον δρόμο. Αμέσως μπανάκι, ανα και ήτνα ήδη πεντακάθαρη. Βγάινει και μου κάνει ένα ωράιο μασαζάκι αφού έτριβε το μουνάκι της πάνω μου. Με κάβλωσε και την έβαλα σε λίγο κάτω για τα περαιτέρω.
Σχετικά με τον αγώνα, η κοπέλα πραγματικά το έχει. Πολύ καλή και υγρή πίπα, εναλλαγή στάσεων ΚΑΙ με δικιά της προτροπή, καταπληκτικά στησίματα (ειδικά στα 4 και όρθια) οπότε δεν έργησε να έρθει η πρώτη κατάθεση. Μετά κουβεντούλα χαλαρά (τα αγγλικά της πολύ καλά γενικά) και μετά από λίγη ώρα ο δεύερος γύρος με πολύ πίπα και λιγότερο μαμίσι. Η δευτερη κατάθεση δεν άργησε.
Γενικά η κοπέλα είναι στατνταράκι από και πέρα. Όμορφη, αδύνατη, καλή στο άθλημα, πολύ καλό το τατού στο νινάκι της και καβλωτικό για μένα. Αξίζει τα λεφτά της μετο παραπάνω θα έλεγα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 16, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Εξτρά €
20 Πρίαμος
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
D
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 April, 2013
Does she actually did what you say? :-P?
N
nazareth
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: