Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 9 10 0.5
Call Girls 29 October, 2013 2461
Ευχαριστη εκπληξη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Λοιπον η Ντιανα (οπως ειπε και μονη το ονομα της και οχι νταιανα) ηρθε στην ωρα της ενω ειχαμε κλεισει μεταξυ μας ευκολα το ραντεβου. Ειναι μικροσωμη με αδυνατο. γυμνασμενο και φουλ φυσικο σωμα. Ωραια φατσουλα και χαμογελαστη. Χαρουμενη και ναζιαρα μπηκε στο δωματιο μου, Μετα απο ψιλοκουβεντουλα και ωραιες ματιες και ατακες πηγε για ντουζακι και μετα οταν ηρθε στο κρεβατι χαδια, ναζια, πειραγματα και μια κλασικη ρουμανικη αψογη πιπα!!! Λιγο χερι οταν επρεπε , βαθεια, υγρη ...τι να λεω τωρα που γραφω την κριτικη και τη θυμαμαι ειναι μια απ τις 5-6 καλυτερες μου ever για το γουστο μου και πιστευω για πολλους. Μονο με 2 ειμαι ακομα σε επαφη να αξιζουν το ιδιο η΄ παραπανω στην πιπα. Παρακατω και γω οταν ανταπεδωσα την ειδα να φτιαχνεται και αλλαζαμε στασεις οπου τα πηγαινε μια χαρα οπου δειχνει να αντεχει μεχρι ενα σημειο και 2 φορες βγηκα και τελειωσα στο στομα της!!! Στα ενδιαμεσα τα λεγαμε με ανεση και καναμε και τσιγαρακι σαν να γνωριζουμε ο ενας τον αλλο απο καιρο!
Αρα μας βλεπω συντομα να τα ξαναλεμε εκτος και κεσηκωσω τιποτα νεο... οπως λεω συνεχως ποικιλια...

Τα λεμε φιλαρακια!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 10, 2014
Πόλη
αθηνα
Χώρα
ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
200
Εξτρά €
30 ξενοδ
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
31
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Δεν απαντάω
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 2

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 January, 2014
οι αλλες 2 ποιοες είναι δεν μας είπες? να δούμε απόψεις δηλαδή.
J
john-tikhs
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση