Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 6 10 0.5
Call Girls 10 April, 2013 990
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ DANA
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Η εντυπωσιακή Dana. Εντυπωσιάστηκα, και λίγο ξαφνιάστηκα, με το που μπήκε στο δωμάτιο. Ψηλή γυναίκα, που με ξεπερνούσε ξεκάθαρα στο ύψος μαζί με τα τακούνια της (όταν τα έβγαλε την περνούσα εγώ-είμαι 1,79 στο ύψος). Φορούσε ένα πολύ ωραίο φόρεμα, σέξυ αλλά και κλασάτο. Ακόμη και τα εσώρουχα της ήταν πολύ ωραία.
Η επικοινωνία ήταν κάπως προβληματική καθώς δεν ξέρει καλά αγγλικά, με αποτέλεσμα να περάσουμε άμεσα (αφού κάναμε το μπάνιο μας) στο παιχνίδι. Ωραίο σώμα γενικώς με ωραίες αναλογίες, αλλά ο κώλος απλά καλούτσικος. Φοβερά, μεσαίου μεγέθους στήθη, που ήταν όμως εύμορφα και σφριγηλότατα. Τα πόδια της λίγο πιο λεπτά από το ιδανικό μου, αλλά, αλλοίμονο, ωραία.
Φρόντισα να τη γλείψω-και απ'ότι κατάλαβα της άρεσε. Η πίπα της όμως ήταν μέτρια προς κακή. Πολύ αεράτη. Με έφτιαξαν όμως τα γαλλικά φιλιά της. Πράγματι, η Dana φιλάει πολύ πολύ ωραία. Σε ιεραποστολικό λοιπόν έγινε η πρώτη πράξη. Η ίδια συμμετείχε με πάθος και ομολογώ πως το ευχαριστήθηκα καθώς με είχε τυλίξει και με έσφιγγε πάνω της με τα ωραία της πόδια.
Ο δεύτερος γύρος άρχισε με μία τζούφια προσπάθεια εκ μέρους μου. Βλέποντας λοιπόν πως εγώ δεν...άρχισε να παίζει το μουνάκι της. Παρακολούθησα την εν λόγω πράξη από απόσταση αναπνοής και η θέα αυτή με έφτιαξε με έναν περίεργο, αρχετυπικό τρόπο. Άρχισα λοιπόν να τη ξαναγλύφω και στη συνέχεια της ζήτησα να μου την παίξει για λίγο και μετά να μου πάρει πίπα (καθώς μόνο με την αεράτη πίπα της δεν θα τελείωνα). Έτσι τελείωσε και ο δεύτερος γύρος.
Καλή περίπτωση η Dana, απλώς θα έλεγα λίγο ακριβή. Αν μπορούσα με 200€ να την έχω για 2 ώρες, θα την ξανατιμούσα. Τώρα, ίσως. Πάντως σίγουρα άξιζε τον κόπο για μία φορά.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 01, 2013
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style