Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 6 10 0.5
Call Girls
10 April, 2013
987
Dana the body
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμμετοχή
8.5
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Η συναντιση με την dana εγινε προ πολλων ημερων.Βλεποντας τις φωτογραφιες τις στο site μου εκανε κλικ, και ετσι πειρα την αποφαση να την συναντισω.ανοιγοντας την πορτα οταν εφτασε η dana αντικρισα μια κοπελα 1.80 plus με τα τακονια με ωραιο σωμα αλλα πολυ μετριο προσωπο για τα δικα μου γουστα. Της εδωσα να πιει λιγο κρασακι και πηγαμε προς το δωματιο.Οταν αρχισαι να γδυναται αντικρισα δυο ομορφα στητα 2.5 βυζια και ενα ομορφο νεανικο σωμα αναλογο της ηληκιας της, οπου βεβαια αν δεν το προσεξει θατο χαλασει συντομα.Πειγαμε μαζι για μπανακι κατι που μου αρεσει και το συνιθιζω να κανω με ολες τισ κοπελες. Μεσα στο ντουζ παιχτικε ενα πολυ ομορφο σκηνικο με την dana να εχει πεσει στα τεσερα κα να τον εχει παρει ολο μεσα.Δεν ξερω αν ειναι αυτο που λεει ο παρας οτι τους τα μαθαινει η αλεξ αλλα πραγματικα η κοπελα κανει πολυ καλο στοματικο το οποιο βεβαια περνει και αλλη βελτιωση. Πειγενοντας στο δωματιο μετα το ντουζακι ηταν η δικη σειρα να χαλαρωσω αυτο το μουνακι.επεσε μια πολυ ωραια πινελαδα αλλα θα πρεπει να σας πω οτι με χαλασε το οτι δεν ηθελε δαχτυλακια, ειναι κατι που μου αρεσει πολυ αλλα απο την αλλη δεν μπορω απλα να σεβαστω την αποψη της. Φορεσαμε σκουφακι απο ξεκινισαν δυο γυροι με μεγαλη ποικιλια στασεων.Η dana προσπαθει πολυ για να ευχαριστισει τον πελατη. μπορει η δικη μας η χημεια να μην τεριαξε μπορει να μην της αρεσα γιατι παντως εμενα δεν μου εβγαλε αυτο που ηθελα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 13, 2014
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €