Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 12 10 0.5
Call Girls 12 January, 2021 2299
Aρκετα καλό ραντεβού
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Η Ντάνα είναι μια όμορφη κοπέλα από Ρουμανία 21 χρονών όπως μου είπε γύρω στο 1,65 με πολύ γλυκό πρόσωπο.
Ήρθε casual ντυμένη όπως και είχα ζητήσει με παντελόνι μπεζ ,ωραία ψιλοτάκουνα και μπλουζάκι που
αναδείκνυε το ώραίο της στήθος...Το σώμα της είναι πολύ καλό για το γούστο μου.Έχει ωραίο φυσικό στήθος,αν και έχει
μια τάση να πηγαίνει προς τα κάτω,και πολύ ωραίο κώλο.Δέν λέει όχι σε τίποτα και είναι δεκτική.Φιλάει ωραία με γλώσσα.
Ήταν πεντακάθαρη και περιποιήθηκα το νινακι της που μοσχομύριζε για αρκετή ώρα...Υγραίνεται εύκολα...Έπειτα με περιποιήθηκε αυτή παίρνοντας μου πίπα η οποία όμως δεν με εντυπωσίασε...Το πήγαινε σαν κομπρεσερ ρε παιδακι μου και άτεχνα...με ρικές φορές με πόναγε και με τα δόντια.Υστερα την πήρα σε πολλές στάσεις χωρίς να δυσανασχετίσει και τις τα έδωσα στο στόμα όπου τα ρούφηξε όλα και μετά τα έφτυσε...Στο δεύτερο γύρο επειδή δεν είχαμε πολύ χρόνο της είπα να με τελειώσει μόνο με πίπα και τις τα έδωσα στο πρόσωπο της χωρίς να φέρει αντίρηση.
Γενικά πιστεύω ότι είναι μια καλή περίπτωση αλλά δεν ξέρω σν θα την ξανασυναντούσα γιατί με χάλασε αρκετά η τεχνική της στη πίπα...

YΓ οι καινουριες φωτογραφίες που έχει στο site είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 20, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style