Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 20 10 0.5
Call Girls 02 February, 2012 1795
Τσιμπούκι Jack Daniel's
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Προτείνω στις πληροφορίες να προστεθούν επιπλέον 2 κατηγορίες ώστε η εικόνα να είναι αντιπροσωπευτική.
Η πρώτη είναι " Γλύψιμο δάχτυλου ποδιού" η λεγόμενη και αυτοκρατορική πίπα για τους γνωρίζοντες, και η δεύτερη " Γλύψιμο όρθου" κοινώς γλυφοκώλι και εκφράζεται με την ερώτηση " would you like to be my bitch ?".

Πρόσωπο μέτριο με έντονο βάψιμο, ύψος γύρω στο 1.68 -1.70, κορμί σφιχτό καλοσχηματισμένο με έντονες καμπύλες στον κώλο και στο στήθος (φυσικό)

Η κοπέλα στο service απλά δεν παίζεται ...αυτό που κάνει το κάνει με κέφι και το διασκεδάζει.

Αφού παραγγείλαμε τα Jack και πάνω που το τσούζαμε γυμνοί στο κρεβάτι ,ξεκίνησε την πίπα απολύμανση γεμίζοντάς μου την ουρίθρα Jack Daniel's! Στη συνέχεια και αφού ευγενικά μου ζήτησε την άδεια μου πέρασε ένα μαξιλάρι κάτω από την μέση και ξεκίνησε η πιο στενή γνωριμία μας ...

Στο sex απολαμβάνει τα πάντα ,αλλάζει στάσεις και έχει μανία με το γλύψιμο των ποδιών που τα αναζητάει στο στόμα της σε κάθε στάση... την γαμάς και σε γαμάει κουνώντας τους γοφούς της ακόμα και στο ιεραποστολικό ...high light το πισοκωλητό με τα πόδια κλειστά να χαιδεύει τις βυζάρες της ιδρωμένη και να σου ζητάει το δάχτυλο να το κάνει πιπίλα!

Στο τέλος μου τα ζήτησε στο στόμα και τα ήπιε μέχρι σταγόνας λέγοντας μου πως της αρέσει το παγωτό μου γιατί έχει γεύση frozen yogurt!

Συστήνεται σε όλους τους μπεκρήδες, τους μερακλήδες και τις απανταχού γέρικες κολομπίνες ειδικά τώρα τις απόκριες...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 04, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Τα καταπίνει
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Fetish
ΔΕΡΜΑ
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 February, 2012
Φιλαράκο όλα καλά. Ειναι ανάγκη σε όλα τα σαίτ να γράφεις για το καινούργιο μωρό του Κώστα.΅Ε μετά την Χριστίνα καιρός ήταν να φέρει και κάτι καλό. Νομίζω ?
M
Manolakis
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση