Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 20 10 0.5
Call Girls
02 February, 2012
1795
Cynthia δύναμη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
9.5
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το forum και τον Mad Admin για το Free Fuck. Λόγω κριτικών, αλλά και φωτογραφιών επέλεξα την Cynthia από τις διαθέσιμες κοπέλες. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες κριτικές άνοιξε την πόρτα μια κοπέλα πιο όμορφη από αυτό που βλέπεις στις φωτός, περιποιημένη και μακιγιαρισμένη σαν να ήταν έτοιμή να πάει σε δεξίωση. Με υποδέχθηκε μόνο με τα εσώρουχα της και το σώμα της πολύ κοντά στα γούστα μου (ωραίος κώλος με πιασίματα και προς το μεγάλο φυσικό στήθος).
Η Cynhtia στο κρεβάτι είναι δύναμη. Πίπα καλή, ρουμάνικη, με πάθος και γαμήσι δυνατό σε ότι στάση της πεις (τις κλασσικές και στα όρθια) και τελείωμα στο στόμα οπού τα καταπίνει. Από ότι κατάλαβα, αλλά και μου είπε προτιμά το cim από το cif αφού το cif της χαλάει to μακιγιάζ. Μετά από υπαρκτό social time ακολούθησε και 2ος γύρος..
Για τους συναγωνιστές που προτιμούν τα incall το δωμάτιο είναι μικρό, αλλά στο κάτω κάτω να πηδήξεις πας....
Η Cynthia είναι πολύ καλή πρόταση για call girl μια και είναι μια ωραία κοπέλα που τα δίνει όλα στον αγώνα.
Να ευχαριστήσω ξανα τον mad και καλά γ.... στους παίκτες (free or not free)
Η Cynhtia στο κρεβάτι είναι δύναμη. Πίπα καλή, ρουμάνικη, με πάθος και γαμήσι δυνατό σε ότι στάση της πεις (τις κλασσικές και στα όρθια) και τελείωμα στο στόμα οπού τα καταπίνει. Από ότι κατάλαβα, αλλά και μου είπε προτιμά το cim από το cif αφού το cif της χαλάει to μακιγιάζ. Μετά από υπαρκτό social time ακολούθησε και 2ος γύρος..
Για τους συναγωνιστές που προτιμούν τα incall το δωμάτιο είναι μικρό, αλλά στο κάτω κάτω να πηδήξεις πας....
Η Cynthia είναι πολύ καλή πρόταση για call girl μια και είναι μια ωραία κοπέλα που τα δίνει όλα στον αγώνα.
Να ευχαριστήσω ξανα τον mad και καλά γ.... στους παίκτες (free or not free)
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 10, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
0- Free Fuck
Εξτρά €