Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 20 10 0.5
Call Girls
02 February, 2012
1795
Explosive Cynthia
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Η επιλογη ηταν ευκολη λογω των εξαιρετικων κριτικων της κοπελας.Συνθια λοιπον!!.Η συνενοηση με το γραφειο για αλλη μια φορα εξαιρετικη και το κοριτσι στην ωρα του.Η Συνθια ειναι ενα κοριτσι που παιζει με τον πελατη,εχει εκρηκτικο χαρακτηρα και γουσταρει το σεξ.Μπηκε στο δωματιο ,με φιλησε και απαιτησε μουσικη στην τηλεοραση ωστε να μου κανει αισθησιακο στριπτιζ.Οσο γδυνοταν μου ελεγε κατι του στυλ "ειμαι η Κλεοπατρα ,θελεις να γινεις ο Καισαρας μου"...πολυ παιχνιδι !!"Φυσικα" απαντουσα εγω και συνεχιζοταν το σεξυ παιχνιδι του μυαλου!!.Οσο επαιζε μαζι μου μου εξηγουσε και τι προσφερει.Εδωσα 10 λεπτα στο παιχνιδι της και μεταααα....στο ψητο!!Εκρηκτικη πιπα,καλα στησιματα και τρελη συμμετοχη!!Η Συνθια εχει εκπληκτικο κωλο,τον οποιο δινει και πηρα γιατι με ειχε καυλωσει απιστευτα!!Καποια στιγμη ,μεσα στον αγωνα θελησα να την γλυψω και ενα λεπτο μετα απαιτησε,ξανα, να σταματησω γιατι προτιμα το γαμησι και οχι το γλυψιμο ...κατι που σεβαστηκα ..χαχαχα.Το νινακι της ανατομικα ειναι τελειο,χωρις να περισσευουν χειλη δερματος δεξια -αριστερα και εχει πολυ σφιχτο σωμα.Κολλητη φιλη με την Ραμονα θα πηγαιναν για κλαμπινγκ παρεα μετα το ραντεβου μας.Τελεια επιλογη,δεν εκλαψα τα λεφτα μου.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 03, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €