Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 8 10 0.5
Call Girls 06 November, 2015 1310
Πω πω τι στήθη ήταν αυτά;
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Την Ντάρια αποφάσισα να την συναντήσω ύστερα από πρόσφατη κριτική του φίλου greta. Μάλιστα την είχα …. εντοπίσει και σαν Irena όταν δούλευε στο Your angels, αλλά μία δυσμενής κριτική, στους δίπλα, για τις υπηρεσίες της με έκαναν να αναθεωρήσω. Τώρα όπως είπα με τα την κριτική (φίλου greta) την συνάντησα και δεν έχασα.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Εμφανίσιμο κορίτσι, κούκλα στο πρόσωπο δεν την λες, είναι όμως αρκετά εμφανίσιμη, με ωραία μάτια, με γλυκό χαμόγελο. Το σώμα της είναι λεπτό, δεν έχει δηλαδή τα πιασίματα που γουστάρω εγώ, είναι όμως πολύ καλό, η δε επιδερμίδα της βελούδινη κι άφησα για το τέλος ΤΑ ΣΤΗΘΗ της, τι υπέροχα στήθη! Στο σωστό μέγεθος, υπέροχη αίσθηση, δε προλάβαινα να τα χαίρομαι , και μου το’ πει ο φίλος greta 1,5 ώρα και δε προλαβαίνεις να τα χορτάσεις. Συμπέρασμα: Πρόσωπο καλό, σώμα, κυρίως λόγω στήθους υπέροχο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Οι υπηρεσίες της είναι καλές δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο σεξ ή τουλάχιστον αυτό δείχνει, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, εμένα δε με χαλάει αυτό, πάντως για να πω την αλήθεια όταν πήγε να πάρει (πρωτοβουλίες) τη σταμάτησα. Το στοματικό της απλά καλό, γλωσσόφιλα πολύ καλά και μάλιστα τα ζητά και η ίδια, εγώ (που τα επιζητώ αυτά) τη βρήκα πολύ μαζί της. Στο σεξ αντέχει και δε διαμαρτύρεται σε τίποτα, δακτυλοσκόπηση μόνο μπροστά. Στάσεις όσες και όποιες θέλεις, το κορίτσι ξέρει ότι έχει υπέροχο στήθος και στήνεται ανάλογα για να το χαρείς. Της έκανα κι εγώ αυτό που τις έκανε κι ο φίλος greta της πίεσα το στήθος με το δάκτυλο και της είπα silicon και μου λέει ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ , ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το ξέρω κούκλα μου της χαμογελαστά, το ξέρω. Αχ αυτό το στήθος ακόμη το σκέφτομαι.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: Πολύ καλή. Πρόκειται για ένα ευγενικό κορίτσι χαμηλών τόνων, όπως εγώ τις προτιμώ. Δεν είχε τίποτα το μάγκικο να με χαλάσει. Το μόνο φάουλ που έγινε ήταν επειδή είχα κλείσει ραντεβού μίας ώρας με μία εκτόνωση όταν τελείωσα στο σεξ έδειξε συμπεριφορά να κάνουμε μπάνιο και να φύγουμε, κι όταν βγήκα από το μπάνιο, εκείνη έκανε πρώτη, τη βρήκα ντυμένη ενώ υπήρχε χρόνος τουλάχιστον 15΄ , επειδή όμως κι εγώ βιαζόμουν να επιστρέψω στο σπίτι δεν της είπα τίποτα, το ανέφερα όμως στην κοπέλα του γραφείου που επικοινώνησε μαζί μου για να με ρωτήσει πως πέρασα. Κι αυτό για να τις δώσει τις κατάλληλες συμβουλές διότι το κοριτσάκι φαίνεται καλό και υπάκουο.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Πολύ καθαρό κορίτσι. Δεν πρόκειται κανένας να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σ’ αυτόν τον τομέα.

ΑΞΙΖΕΙ; Για μένα ναι. Κάνεις σεξ με ένα νέο εμφανίσιμο κορίτσι που έχει πανέμορφα στήθη και καλό πετίτ σώμα. Αξίζει να την συναντήσει έστω γι’ αυτά τα στήθη και πραγματικά δεν είναι υπερβολή. Πρέπει όμως να προτιμηθεί ραντεβού 1,5 ώρας για να μην μπερδευτεί και το κορίτσι και για να χορτάσεις αυτά τα στήθη, που δεν τα χορταίνεις με τίποτα.

Τέλος μόνο καλά λόγια έχω να πω για τις κοπέλες του γραφείου Ληδία και Μπέτυ, αν θυμάμαι σωστά τα ονόματά τους, που με πληροφόρησαν με καθοδήγησαν και γενικά μ’ εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο τρόπο. Όπως δηλαδή πρέπει να μας αντιμετωπίζουν όλες οι κοπέλες των γραφείων. Μάλιστα η Μπέτυ με πήρε και τηλέφωνο, όταν τελείωσα, για να με ρωτήσει πως πέρασα και της είπα όσα ανέφερα πιο πάνω.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 21, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
110
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
51
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 November, 2015
"και μου το’ πει ο φίλος greta 1,5 ώρα και δε προλαβαίνεις να τα χορτάσεις."
εγω στα ειπα........αχαχαχαχαχαχ
αν και προτιμω πιο μικρο μεγεθος, της συγκεκριμενης ηταν απλα υπεροχο σε ολα του....
αφη , υφη , μεγεθος , σχημα κλπ...
G
greta15
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση