Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 8 10 0.5
Call Girls 06 November, 2015 1308
Πολύ πολύ πολύ γλύκα!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Μου κάνει εντύπωση που μόνο εγώ ανεβάζω κριτικές για την Ντάρια, έχει επίσης ανεβάσει κι ο φίλος Greta.
Το κορίτσι αυτό συστήνεται για όποιον αναζητά GFE φάση, είναι μέσα στη γλύκα, γουστάρει πολύ τα γλωσσόφιλα, μάλιστα τα επιδιώκει, και φιλάει όμορφα και γλυκά. Είναι καλό παιδί, η συμπεριφορά της αγγίζει το τέλειο και γενικά περνάς υπέροχα. Πρόσωπο ωραίο, όχι πανέμορφο αλλά ωραίο, σώμα πολύ καλό, επιδερμίδα βελούδινη, στήθη πανέμορφα, από τα ωραιότερα που κυκλοφορούν, καλύτερα κι από της Βερόνικας (Glamour), είναι πιο στητά κι έχουν καλύτερη ρόγα, επίσης στο σώμα της δεν υπάρχει κανένα τατουάζ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΑΥΤΌ. Στα μειονεκτήματα του σώματός της θα έλεγα ότι δεν έχει πολύ ωραίο κωλαράκι, είναι ολίγον ..άκολη.
Χθες που την συνάντησα διαπίστωσα ότι έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες της (αυτές που προσφέρει) μου έκανε ένα στοματικό βελούδινο και μάλιστα τον πήρε βαθιά μέσα της που το ευχαριστήθηκα περισσότερο από άλλες φορές.
Το βασικό μειονέκτημά της είναι, όπως και της Βερόνικας, ότι δεν κάνει CIM, CIF και ANAL, εντάξει τι να κάνουμε.
Εγώ πέρασα υπέροχα με ένα πολύ γλυκό κορίτσι, πολύ GFE φάση, με συνεχή και παθιασμένα γλωσσόφιλα, μασαζάκι ο ένας στον άλλον, σε όποιον αρέσουν αυτά συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 13, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €