Αναζήτηση

Delia Sexy moon

May 22, 2013
Delia Sexy moon

User reviews

1 review
Overall rating
 
7.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.0(1)
Συμμετοχή
 
6.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
7.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0(1)
Already have an account? or Create an account
Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ
Overall rating
 
7.3
Κλείσιμο συνάντησης για ντούο με Εύα και Ντέλια στο γνωστό πολυτελές hotel.
Η Εύα άλλαξε το μαλλί προς το ξανθό και της πάει πολύ.
Η Ντέλια νέο αίμα στη δουλειά με πολύ ωραία μάτια,ωραίο χαμόγελο με υπέροχο φυσικό στήθος που η Εύα και εγώ δεν το αφήναμε ήσυχο, σώμα καλό με λίγα σημάδια χαλάρωσης κώλος ιδανικός για σφαλιάρες.
Μετά το μπάνιο άρχισε το ματς με την Εύα να επιτίθεται με φιλιά στην Ντέλια και επειδή ζήλεψα μπήκα αμέσως και γω στο παιχνίδι με τρείς γλώσσες να γίνονται ένα, εγώ να χουφτώνω τους κώλους των κοριτσιών και ο πούτσος στο 100%.
Μετά ξάπλωσα από κάτω και η Εύα συνέχισε να φιλιέται με την Ντέλια είχε καβλώσει φαίνεται, δεν άντεχα άλλο, ζήτησα να ασχοληθούν με τον πούτσο.
Η καλύτερη φάση ενός ντούο πιστεύω είναι το πουτσοζάπιγκ, γλύψιμο αρχιδιών και από τις δύο, μετά άφηνα την μία να τσιμπουκώνει και φιλούσα την άλλη τι να πω ένα καλό ντούο δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εμπειρία στο σέξ.
Η Ντέλια το έχει το τσιμπούκι ωραίο βαθύ χωρίς δόντια για την Εύα τι να πούμε το ξέρει το άθλημα πολύ καλά. Τις σταμάτησα και ζήτησα προφυλακτικό και τις άφησα να αποφασίσουν όποια ήθελε να με καβαλήσει πρώτη και η Εύα αμέσως ανέβηκε από πάνω, το χει από πάνω την έβαλα και λίγο από κάτω ενώ παράλληλα φιλούσα την Ντέλια.
Αλλαγή προφυλακτικού με την Ντέλια να έρχεται από πάνω και μετά ιεραποστολικά γαμιέται ωραία φιλάει ωραία αλλά δεν είναι πολύ εκδηλωτική (αναστεναγμούς,φωνές κτλ). Επειδή είδα ότι το σπέρμα δεν άντεχε άλλο και ήθελε να βγει τις έβαλα να γονατίσουν, συνεχές πιποζάπιγκ και τελείωμα στα στόματα και των δύο, ίσως το καλύτερο τελείωμα της ζωής μου.
Μπανάκι, social time κυρίως με την Εύα είναι ντροπαλή η Ντέλια και μετά από λίγα λεπτά δεύτερος γύρος με πολύ τσιμπούκι την Ντέλια στα τέσσερα όπου ευχαριστήθηκα την κωλάρα της. Όπως την είχα στα τέσσερα η Εύα ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και έπαιζε με το μουνί της, εκεί τα είδα όλα με κάβλωσε ακόμα παραπάνω αυτή η εικόνα, αλλαγή προφυλακτικού και όρμηξα στην Εύα και την σφυροκόπησα με όλη μου την δύναμη είχε καβλώσει κι αυτή και ζήταγε κι άλλο κι άλλο, η Ντέλια με φιλούσε και μετά από λίγο δεν άντεξα άλλο έχυσα μέσα στην Εύα σ αυτή την στάση και στεναχωρέθηκε λίγο γιατί ήθελε κι άλλο ξέσκισμα.
Συμπερασματικά πολύ καλή εμπειρία η Ντέλια έχει όλα τα προσόντα αλλά της το είπα και της ίδιας πρέπει να γίνει λίγο πιο εκδηλωτική.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 16, 2013
Πόλη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
400
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0