Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 2 10 0.5
Demi Glamour Escorts
Call Girls 25 March, 2022 1915
Το Φαβορί
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
--Άρχισα σαν μανιασμένος να βρω Τουράκι να γευτώ, κοιτάζω προς αγγέλους μεριά όλες μα όλες τις εχω περάσει ένα χεράκι και αυτές που έχουν μείνει ξεπερνούν κατά πολύ τον όρο του Milf άλλα αυτήν την φορά δεν την ξαναπατώ με τις τρέλες αγελαδίτσες, οπότε και μπαίνω στον γκλάμουρα επιλογές πολλές πιπίνια εν δράση όμως λίγα το μάτι έχει κλειδώσει στην Στεφάνια και στην Ντέμι. Οπότε διαλέγω Ντεμι επειδή την ειχα άχτι από το προηγούμενο τουρ κλείνοντας ραντεβουδάκι μαζί της στο αγαπημένο μου πόρνο κατάλυμα έχοντας παράλληλα σαν οδηγό την κριτική του Tomcruise.
--Έφτασα στο ξενοδοχείο διψασμένος και τρελαμένος για αχαλίνωτο Σεξ, παρφουμαρίστηκα και χαζεύοντας τις φυσικές και ακατέργαστες φωτός της από μέσα μου ειχα ανάψει σαν ταύρος έτοιμος να ξεσκίσει το κόκκινο πανί που τόσο έλειψε, με το που φτάνει η ώρα χτυπαει η πόρτα ανοίγοντας την αντικρίζω μια μελαχρινή Πιπίνα με σχετικά απλό και καθημερινό πρόσωπο ντυμένη με άσπρο μπούστο μπλουζάκι και τζιν σορτσάκι μέχρι το μπούτι πάνω σε άσπρα casual παπούτσια. Περνάει το κατώφλι του δωματίου ολίγον βιαστική δίνοντας μου παθιάρικα φιλία προϊδεάζοντας με ότι εδώ μάλλον θα παιχτεί το απόλυτο Gfe. Μπαίνει στο μπάνιο για φρεσκάρισμα ενώ εγώ ειχα ξαπλώσει στο πόρνο κρέβατο, βγαίνοντας γυμνή αντικρίζω ένα σώμα βελουδένιο καθαρό από χρώματα κανονικό με ωραίες αναλογίες όχι μοντέλου αλλά απλού καθημερινού κοριτσιού με τα ιδανικά κιλά βυζί άψογο στητό δυαράκι με άκρα ωραία λεπτά και βαμμένα μόνο κάτω άρχισα να φτερουγίζω με το θέαμα που ξεδιπλωνόταν μπροστά μου πέτυχα διάνα.
--Γύροι παίχτηκαν δυο με φαβορί το gfe, κατευθείαν τα κορμιά μας πέσανε στο κρεβάτι αυτή να με φιλάει και εγώ να εξερευνώ το κορμί τις αρχίζοντας από το μουνάκι τις να το γλύφω και να το δαχτυλιά ζω πίσω δεν δέχτηκε μόνο απαλές αισθησιακές κινήσεις ο μητσαρας είχε αρχίσει να παραπονιέται οπότε γυριζω σε 69 κάνοντας τον μια χαψιά βγαίνοντας μόνο για ανάσες και ξανά βαθιά στην στοματού τρυπά της στην συνέχεια την έβαλα γονατιστή στο κρεβάτι γλείφοντας τον και δηλώνοντας ότι θα έχυνα πριν την ώρα μου οπότε δεν άργησα σκουφί κάθομαι καρεκλά το για να υποδεχτώ τον αχλαδωτό κώλο τις πάνω στα μπούτια μου βλέποντας τον να τον εξαφανίζει ανάμεσα στην σχισμή δεν αντέχω και με το που πάω να την βάλω στο καθρέφτη λόγω ανυπέρβλητης καύλας ήρθε και η λήξη του πρώτου γύρου βρίσκοντας τον μητσαρα εκτός αγωνιστικού χώρου εκεί λίγο ξενέρωσα αλλά το φταίξιμο ήταν όλο δικό μου γιατι δεν πρόλαβα αλλά ευτυχώς ειχα αποθέματα για τον δεύτερο γύρο.
--Μπανάκι και από τους δυο μας με σύντομη κουβεντούλα ξαπλωμένοι λέγοντας μου ότι ειναι σεφ για sushi και κατάγεται από την Μπούτσα, δεν μου το έλεγε νωρίτερα να μου έκανε ιδιαίτερα γιατι εχω αδυναμία σε αυτό το φαγητό τα καταβροχθίζω αμέσως όπως και τα τουράκια χαχαχαχαχα τέλος πάντων την ξαναρχίζω σε γλύφω μουνί φέρνοντας την στα όρια του χυσίματος άλλα αντιστεκόταν σθεναρά ήξερε ότι θα γινόταν κουρέλι μετά από αυτό οπότε δεν το άφηνε να εξελιχθεί αρπάζοντας τον μητσαρα με μανία και σθένος δεν άντεξα και ξαναφοράω το σκουφί αλλά αυτήν την φορά μέσα όλα για όλα με αγκάλιασε με τα όμορφα πόδια της και κάπου εκεί ήρθε και η λήξη του δεύτερου γύρου βρίσκοντας μας ξαπλωμένους σαν πιτσουνάκια με παθιασμένα φιλιά και εγώ να φυλάω τις θεϊκές βυζάρες τις, μπάνιο πάλι της αφήνω το αντίτιμο κάτω από το κινητό της λέγοντας της αν θα μείνει αρκετό καιρό εδώ απαντώντας μου ότι δεν επιστρέφει μέχρι να τελειώσει ο αναθεματισμένος πόλεμος άλλα θα τριγυρνάει από εδώ και εκεί κάπου στην Ευρώπη φιληθήκαμε για μια ακόμη φορά δηλώντας μου ότι τις άρεσα πολύ και πέρασε όμορφα μαζί μου και εξαφανίστηκε όπως ήρθε αναπολώντας την από τώρα.
--Λοιπόν αυτό Πιπίνι ειναι το φαβορί του Gfe πάνω τις για έμενα ειναι όλα ιδανικά σώμα και βυζί πρόσωπο δεν θα έλεγα αλλά δεν με χάλασε καθόλου πέρασα μια ώρα μαζί της αναπολώντας την και έφυγα γεμάτος συναισθήματα έτοιμος να ξεχυθώ στην αρένα στου σπορ αυτού για μια ακόμη φορά με τις πόρνο μπαταρίες μου να έχουν σπάσει τα κοντέρ συστήνεται σε αγαπούληδες λάτρεις των πιπινιών και σε όσους τους αρέσει να κάνουν την ανατροπή με το φαβορί χαχαχαχαχαχα ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας. @(Written at Adult Forum).

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 08, 2022
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού