Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.9 2 10 0.5WYSIWYG
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
WYSIWYG (What you see is what you get)
Κριτική για Desy. Είναι από τις φορές που οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται ακριβώς στην πραγματικότητα. Η κοπέλα είναι 30+ όχι 28 όπως γράφει στο site αλλά γυμνάζεται και το κορμί της είναι σε καλή κατάσταση. Δουλεύει και σαν χορεύτρια/στρίπερ στην πατρίδα της οπότε και αυτό σίγουρα βοηθάει. Στήθος 3αρι φτιαγμένο αλλά όμορφο.
Ευχάριστη με καλή διάθεση στο ραντεβού και με πολύ καλά αγγλικά μια και έχει ζήσει και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό.
Στα του αγώνα πιο πολύ στο GFE παρα PSE αλλά ανεβάζει ρυθμούς και προσπαθεί να ακολουθήσει σε ότι ζητήσεις. Πίπα καλή στο μέσο όρο.
Καθαριότητα σχολαστική με μπάνιο πριν και μετά. Δεν καπνίζει.
Πέρασα καλά και θα την ξαναέπαιρνα εύκολα αν δεν υπήρχαν τόσες άλλες επιλογές. Σε όσους αρέσουν οι 30αρε με καλό σώμα θα περάσουν καλά.
Ελπίζω να βοήθησα να περνάτε καλά και να πηδάτε καλυτέρα.
Κριτική για Desy. Είναι από τις φορές που οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται ακριβώς στην πραγματικότητα. Η κοπέλα είναι 30+ όχι 28 όπως γράφει στο site αλλά γυμνάζεται και το κορμί της είναι σε καλή κατάσταση. Δουλεύει και σαν χορεύτρια/στρίπερ στην πατρίδα της οπότε και αυτό σίγουρα βοηθάει. Στήθος 3αρι φτιαγμένο αλλά όμορφο.
Ευχάριστη με καλή διάθεση στο ραντεβού και με πολύ καλά αγγλικά μια και έχει ζήσει και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό.
Στα του αγώνα πιο πολύ στο GFE παρα PSE αλλά ανεβάζει ρυθμούς και προσπαθεί να ακολουθήσει σε ότι ζητήσεις. Πίπα καλή στο μέσο όρο.
Καθαριότητα σχολαστική με μπάνιο πριν και μετά. Δεν καπνίζει.
Πέρασα καλά και θα την ξαναέπαιρνα εύκολα αν δεν υπήρχαν τόσες άλλες επιλογές. Σε όσους αρέσουν οι 30αρε με καλό σώμα θα περάσουν καλά.
Ελπίζω να βοήθησα να περνάτε καλά και να πηδάτε καλυτέρα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
November 02, 2017
Πόλη
Arhens
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ηλικία Πελάτη
666
R
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Τα έγραψα και εγώ στην κριτική μου
Εμένα μου ταίριαξε πολύ σαν χαρακτήρας και τελικά έκανα την "τρέλα" τη συνάντησα συνολικά 5 φορές - την 3η, 4η & 5η φορά λέγαμε και "goodbye see you on the next visit to Athens" αφού συνέχεια παράτεινε την παραμονή της
Κατάλαβα ότι σε γενικές γραμμές πέρασε καλά στην Αθήνα , της άρεσε σχετικά και η χώρα, και δε θα το θεωρούσα απίθανο να ξαναέρθει από τις αρχές του 2018