Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 13 10 0.5
Strip clubs
08 December, 2020
5117
καλά περάσαμε
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός
7.0
Χορός privé
9.0
Χώρος
7.0
ποτά
7.0
Μουσική
9.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
9.0
γι ακόμη μία φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί, τρίτη ή τέταρτη τους τελευταίους 2-3 μήνες
η υποδοχή στο parking μια χαρά με τον παρκαδόρο πάντα εξυπηρετικό και ευγενικό.....
ποσό εισόδου δεν υπάρχει.....
μπαίνοντας ο χώρος κλασικός χώρος στριπ όμως σε γενικές γραμμές καλός και φαίνεται πως στην τελευταία ανακαίνηση το προσπάθησαν αν και πρέπει να έχει περάσει καιρός απο τότε
τώρα οι κοπέλες........παίζουν πολύ καλά κομμάτια για όλα τα γούστα.....και πιπανάκια και μιλφαρες και μαυράκια αστέρια....παίζουν και 2-3 μπαζάκια αλλά είναι διακριτικές πολύ και δεν γίνονται ενοχλητικές
χοροί καλοί όπως στα περισότερα στριπ που έχω πάει. για το πριβέ είναι ανάλογα τι θα κανονίσετε με την κάθε κοπέλα....ίσως κάποιες να κάνουν καμιά φραπεδιά άλλες πάλι όχι...πάντα για κάποιον που ψάχνει κάτι τέτοιο καλό είναι να το ξεκαθαρίζει πρίν δώσει την πενηντάρα
Στα ποτά έβαλα 7 , ίσως είναι άδικο αφού πίνω πάντα μόνο μπύρα στα στριπ πλέον και δεν έχω διάθεση να κάνω πλέον γευστικές δοκιμές...τα έκανα παλιότερα...αν τα ποτά είναι καλύτερα απο αυτό ας το πεί κάποιος που πίνει τις βότκες του και τα ουισκάκια του
η μουσική καλή αν και μετά τις 5 ο dj μας εξέπληξε ευχάριστα και βάραγε δυνατά και πολύ καλά κοματάκια
τέλος η εξυπηρέτηση του μαγαζιού αρκετά καλή...ευγενικοί, υπάρχει πάντα κάποιος σερβιτόρος που τριγυρίζει
η κριτική αφορά το σύνολο των επισκέψεών μου και δεν ειναι μόνο για χθές το βράδυ
σίγουρα σε καθημερινές και ο κόσμος είναι λιγότερος άρα και οι κοπέλες λιγότερες........
Συνοψίζοντας είναι ένα μαγαζί που ξαναπήγαινα ευχάριστα
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 12, 2012
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού