Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 4 10 0.5Α Π Ι Θ Α Ν Ο πιπίνι γάλακτος
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Ύστερα από την κριτική του φίλου Νότιου, αλλά και την προτροπή κι άλλων φίλων αποφάσισα να κλείσω ραντεβού με την Dianna. Εγώ που αποφεύγω τα city tours διότι πιστεύω ότι τα περισσότερα, τα οποία είναι βέβαια εμφανίσιμα, έρχονται για αρπακτές χωρίς καλές υπηρεσίες, Δύο φορές παλαιότερα που είχα πάρει δεν είχα περάσει καλά, η τελευταία δε, ήταν απαράδεκτη κι ενίσχυσε τον ''κανόνα'' μου. Η Dianna όμως που συνάντησα σήμερα ήταν το κάτι άλλο, κυρίως η συμπεριφορά της με εξέπληξε ευχάριστα. Έκανε τα πάντα για να μ' ευχαριστήσει, ευγενική, τρυφερή, γλυκιά ότι ήθελες το ζητούσες και υπάκουε. Το κορίτσι δεν μπορείς να το πεις πανέμορφο, είναι όμως γλυκό κι έχει πανέμορφα μάτια, (σου κάνει στοματικό και σε κοιτάει με τις ματάρες της και σε στέλνει θεέ μου), έχει πολύ ωραίο σώμα, βελούδινο δερματάκι, τι πανέμορφο κωλαράκι, τι πόδια απίθανα, η συνεύρεση αυτή μ' έκανε εικοσάχρονο και δεν κάνω πλάκα. Το κορίτσι φυλάει με γλώσσα υπέροχα, συνεχώς αναζητά τα φιλιά. Έχω πάει με πολλές κοπέλες και πάντοτε με ραντεβού μίας ώρας όπως σήμερα, ποτέ όμως δεν έχω τελειώσει δύο φορές, ε λοιπόν η Dianna κατάφερε να με κάνει να τελειώσω δύο φορές, έπαθα την πλάκα μου και να φανταστείτε ότι χθες απογευματάκι είχα πάει και με την γυναίκα μου (μου την έπεσε λες και ήταν βαλτή). Τελικά το καλύτερο βιάγκρα είναι ένα απίθανο γυναικείο κορμί. Τελειώνει ο πρώτος γύρος κι έρχεται κάτω από το σεντόνι δίπλα σου, σε τρελαίνει με την αγκαλιά της, με τα φιλιά της, την χαϊδεύεις, την φυλάς και ταυτόχρονα γίνεσαι είκοσι χρονών και ζητά και δεύτερο γύρο κι εκείνη το καταλαβαίνει κι από την μεριά της βοηθάει όσο γίνεται καλύτερα. Τι άλλο να γράψω ότι κάνει επίσης απίθανο CIM στον στραγγίζει στην κυριολεξία. Η Dianna πραγματικά αξίζει μέχρι τελευταίο € τα χρήματα που δίνεις, οι φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα την αδικούν πάρα πολύ. Θέλω να τονίσω την πολύ καλή συμπεριφορά του γραφείου, η κοπέλα έκατσε στο δωμάτιο 70΄ και το τηλέφωνο δε χτύπησε καθόλου, εκείνη πήρε τηλέφωνο όταν έβγαινε από το δωμάτιο για να ειδοποιήσει. Εύγε!. Το κορίτσι αύριο πηγαίνει Dubai κι επιστρέφει αρχές Μαρτίου. Δώσαμε ραντεβού για τότε χαχαχα. Αχχχχχχχ το μικρό μ' έφτιαξε απόψε,
Πληροφορίες
Ημερομηνία
February 17, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €