Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 4 10 0.5Σεξ μενα πτώμα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμμετοχή
1.0
Συμπεριφορά/Social time
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.5
Σαββατο βραδο βλεπω μνμα της.αμεσως τηλ αφου ειμαστε πολυ κοντα κ γειτονες σχετικα λεω προχωρα.παω βλεπω ενα μιλφειγ γυρω στα 45 θετικη εντυπωση μου εκανε.οπως κ αν την εβλεπα εξω θα την κοιταζα.
Λοιπον οτι βλεπετε στις φωτο καθαρη αδυνατη αβυζη αλλα με ρωγα προκα να γινεται.ομιλητικη πολυ δεν εχει θεμα χρονου ετσι πιστευω αν κ καθησα μιση ωρα.γλωσσοφιλο παιζει αλλα ενωνει τα χειλη σα νασαι μενα αγαλμα κ να βγαζει μονο τη γλωσσα.πιπα καραμελα γυρω γυρω τιποτα ιδιαιτερο.κ οταν αρχισα τον πηδο σε κλασσικη σταση εγω απο πανω νομιζα οτι κοιμηθηκε εξου κ ο τιτλος.καμμια ενεργεια ολα εγω τα ξεκινησα ουτε να σου πει κατι μια ατακα παρα μονο ωραια γευση η τσιχλα που μασαγα....βεβαια με 50 μη περιμενουμε κ πολλα...αλλα λιγο συμμετοχη ρε παιδες..παντως εγω πολυ δυσκολα ξαναπαω.......
Σορρυ για το ρηβιου ειμαι απο κινητο.
Λοιπον οτι βλεπετε στις φωτο καθαρη αδυνατη αβυζη αλλα με ρωγα προκα να γινεται.ομιλητικη πολυ δεν εχει θεμα χρονου ετσι πιστευω αν κ καθησα μιση ωρα.γλωσσοφιλο παιζει αλλα ενωνει τα χειλη σα νασαι μενα αγαλμα κ να βγαζει μονο τη γλωσσα.πιπα καραμελα γυρω γυρω τιποτα ιδιαιτερο.κ οταν αρχισα τον πηδο σε κλασσικη σταση εγω απο πανω νομιζα οτι κοιμηθηκε εξου κ ο τιτλος.καμμια ενεργεια ολα εγω τα ξεκινησα ουτε να σου πει κατι μια ατακα παρα μονο ωραια γευση η τσιχλα που μασαγα....βεβαια με 50 μη περιμενουμε κ πολλα...αλλα λιγο συμμετοχη ρε παιδες..παντως εγω πολυ δυσκολα ξαναπαω.......
Σορρυ για το ρηβιου ειμαι απο κινητο.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
August 21, 2016
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος €
50