Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 4 10 0.5Άδειασμα και χαλάρωση με την Ντίνα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
6.0
Συμπεριφορά/Social time
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Είχα διαβάσει αρκετά για την Ντίνα πριν την συναντήσω και ο προβληματισμός μου ήταν στην συμμετοχή της κατά την γάμευση της.
Ναι η Ντίνα έχει μια παθητικότητα από την άλλη όμως δέχεται την καταπόνηση χωρίς μα και μου. Την συνάντησα στο διαμέρισμα της. Πάει όμως και σε ξενοδοχείο αλλά θέλει να πηγαίνει μαζί με τον πελάτη για το ξεκάρφωμα.
Είναι ψηλή γυναίκα με πρόσωπο που δείχνει την ηλικία της (47) και σώμα σούπερ γαμεύσιμο. Αυτό που δεν διαφεύγει της προσοχής είναι ο βύζος με την ρωγάρα.
Πίνοντας τον καφέ μου ξεκινήσαμε το ραντεβού μας. Μου τον πήρε στο στόμα και μπορώ να πω ότι ξέρει την πούτσα και της αρέσει κιόλας. Το θέτικό είναι ότι παίρνει καθοδήγηση στην πίπα και μπορεί να κάνει για ώρα ότι της λες.
Το μουνάκι της υγραίνεται εύκολα και βεντουζάρει στο καυλί δίνοντας ωραία αίσθηση, όμως όπως προείπα απουσιάζει η ενεργή συμμετοχή στο γαμήσι. Τα ανοίγματα της και το στήσιμο της στα 4 όμως σε κάνουν να ξεχάσεις σε αρκετό βαθμό την παθητικότητα που την διακρίνει.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι γαμάς όσες φορές αντέχεις και δεν κοιτάει ρολόι. Κωλαράκι δυστυχώς δεν δίνει και δεν δέχεται ούτε δάκτυλο.
Τρια μπαλάκια έριξα με τα αντίστοιχα πιπώματα. Με άδειασε η Λευκορωσίδα.
Ναι η Ντίνα έχει μια παθητικότητα από την άλλη όμως δέχεται την καταπόνηση χωρίς μα και μου. Την συνάντησα στο διαμέρισμα της. Πάει όμως και σε ξενοδοχείο αλλά θέλει να πηγαίνει μαζί με τον πελάτη για το ξεκάρφωμα.
Είναι ψηλή γυναίκα με πρόσωπο που δείχνει την ηλικία της (47) και σώμα σούπερ γαμεύσιμο. Αυτό που δεν διαφεύγει της προσοχής είναι ο βύζος με την ρωγάρα.
Πίνοντας τον καφέ μου ξεκινήσαμε το ραντεβού μας. Μου τον πήρε στο στόμα και μπορώ να πω ότι ξέρει την πούτσα και της αρέσει κιόλας. Το θέτικό είναι ότι παίρνει καθοδήγηση στην πίπα και μπορεί να κάνει για ώρα ότι της λες.
Το μουνάκι της υγραίνεται εύκολα και βεντουζάρει στο καυλί δίνοντας ωραία αίσθηση, όμως όπως προείπα απουσιάζει η ενεργή συμμετοχή στο γαμήσι. Τα ανοίγματα της και το στήσιμο της στα 4 όμως σε κάνουν να ξεχάσεις σε αρκετό βαθμό την παθητικότητα που την διακρίνει.
Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι γαμάς όσες φορές αντέχεις και δεν κοιτάει ρολόι. Κωλαράκι δυστυχώς δεν δίνει και δεν δέχεται ούτε δάκτυλο.
Τρια μπαλάκια έριξα με τα αντίστοιχα πιπώματα. Με άδειασε η Λευκορωσίδα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
February 11, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
60
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
S
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Σχολια Αντμίν: απαγορεύονται οι τρόποι επικοινωνίας απο εδώ, οτι θες ζήτα το στο φορουμ