Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 2 10 0.5BELLADONNA
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
10.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
περσινή συνεύρεση με το κορίτσι κ είπα να γράψω ένα review μιας κι είναι απ τις διάσημες που μας τιμούν συχνά!λοιπον την κλεινω πρωτος προ τριημέρου βλέπω στο calendar to confirmation απο το x-companion ,όλα ok!επαγγελματικό το γραφείο !βαζω τα d&g αρώματα κ ρούχα κ βούρ στο αυστηρό προεδρικό hotel!μπαίνω καταδρομικα μιας κ έχω κάνει θητεία εκει κ μ ανεβασμένους σφυγμους άγχους κ αγωνίας ένα τέταρτο πριν στέλνω SMS αν είναι έτοιμη!οκ !χτυπαω πόρτα κ μανοιγει η κοκινομαλλα ντοναρα αν κ φωτο είχε τις παλιές το πρακτορείο ως ξανθιά !τέσπα!εντυπωσιακο μουνι περιποιημένο make up βλεφαριδες!απο πάνω μέχρι κάτω κ σύνολακι εφαρμοστο ασορτι με το κυλοτακι!γελαςτη συνέχεια έτρωγε μέντος συνέχεια καθώς κάναμε τσιγάρο!με στέλνει για ντουζακι κ τσουπ κρεβάτι όπου τη βρίσκω με το σύνολακι κ τις γόβες !τη γδυνω κ με τα δόντια της βγάζω το κυλοτακι Όπου μ αρχίζει στα βαθια γλωσσοφιλα όπου το χει οπως κ πιπα όπου η καργιολα με πονεσε βάζει κ λίγο δόντι,τον δαγκωνε!γαμησι διαφόρων στάσεων κ cim όπου μ είπε ότι χυνω πολυ!γρηγορα ντουζ listerine κ οι δυο λίγο συζήτηση για πορνοβιομηχανια ,ποιες έχω συνάντηση με ρωτούσε κ μ έλεγε αν ήταν καλές κ.α.πολλα!συνεχεια κοιτούσα τις βυζαρες κ τις ματαρες της(αμύγδαλωτα εκφραστικά πράσινα) μου λέει τι σκέφτεσαι Τώρα;της λέω να σε γαμησω πάλι!μ λέει είσαι ευθύς!ε βεβαίως της λέω!ξεκινω πρώτα να γευτω το μουνι της αν κ δε το συνηθιζω εώς Ποτέ αλλα μ αυτη το κανα κ ητα κανα 15 λεπτό και πήγαινα να πάρω τη γλώσσα αλλα με το χέρι της μ έπιανε απ το κεφάλι να συνεχίσω πάλι εγω πάλι αυτη !το γουστάρει άρχισε να βγάζει υγρά άρχισε να μου τραβά τα μαλλιά κ να σημαδεύτηκε μ τ νύχια της την πλάτη μ!ξαφνικα μ αρχίζει πιπα βάζει σκούφο γατζωνεται απ το σβέρκο κ της πιάνω τα πόδια !γαμησι στα όρθια !αρχιζα να πρηζομαι κ μ λέει ακόλουθα !στηνεται στον τοίχο κ μ λέει γαμα με σκληρα!αρχιζε να τρελένεται με το ρυθμό διπλα το Κομοδινο τα πετάει όλα κάτω κ βάζει το πόδι της πάνω!κανα 45 λεπτό γαμησι κατάθεση στα βυζια όπου προηγούμενος τον πήρε με τη κάποτα να γευτεί τα υγρα της κ παίξιμο με τα δυο της χέρια χυνω ποσότητα στις βυζαρες!ειναι η μοναδική που με λαχανιασε !λες κ έτρεχαν αναφορές στο στρατό!πεντακαθαρη προσέχει ξέρει να μιλήσει κ μουναρος!αυτη κ η zafira ΚΑΤ εμε τα καλύτερα μουνια π έχω δει!αρνητικο δυο ενωμένα κρεβάτια όπου στον αγώνα πετάμε στη μέση αλλα δε χρειάστηκαν παίζαμε στα όρθια τοίχους καρέκλα!απο τότε δεν τη ξανά συνάντησα γιατι θα τη κλεψω!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
October 09, 2011
Πόλη
Athens
Χώρα
Gr
Χώρος
Incall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €