Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10 0.5
Call Girls 01 January, 2021 3152
με θυμασε σε θυμαμε
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
η συναντηση εγινε το καλοκαιρι και σημερα που εχω κεφια και πλεον τα κοριτσια εχουν γυρισει απο τις διακοπες με τις παχειλες αμοιβες ειπα να σας πω κι εγω την εμπειρια μου ωστε να προτρεψω η να αποτρεψω καποιους συναγωνιστες απο τη φιλτατη ''ελλη''.ταξιδευοντας για πειραια λοιπον ειπα να στειλω ενα μυνημα του μαριου να δω αν η ευα ηταν αθηνα για ενα δυωρο.τελικα μετα απο ψεμα (οπως αποδειχτηκε απο κουβεντα με την ελλη,θα αναφερθει σε κριτικη για την ευα)μου προτεινε την ελλη.μην εχοντας προβλημα ποικιλιας και νεου αιματος δεχτηκα.αφου ετοιμασα ατμοσφαιρα(κερακια στικακια κρασακι και τα σχετικα σε 5αστερο χοτελι)η ελλη ηρθε στην ωρα της.ανοιξα την πορτα και ειδα μια κοπελα που γνωριζα(δουλευε και εμενε στο νησι )στην αρχη βεβαια ειχα μια αμφιβολια αλλα μετα την αμηχανια της πρωτης στιγμης και μετα απο κουβεντα που καναμεκαι εκεινη με γνωριζε.τελος παντων δεν με ενδιεφερε κιολας.η κοπελα ειναι η χαρα της παρεας και κραταει επιθετικη σταση μη αφηνοντας σε σε ησυχια.ομορφη κοπελα με πολυ ωραιο κορμι με σημαδακια στο προσωπο και λιγα στο κορμι.το τατου στο γοφο της εμενα μου αρεσε πολυ.εχει και αλλα αλλα μου ηταν αδιαφορα.πιπα αρκετα καλη και η τελευταια ξεσκουφωτη που εκανα.φυσικα της αρεσει το γλυψιμο και σε ποια δεν αρεσει αλλωστε που εχει ερθει για να γαμηθει μαζι σου και οχι για να παρει το χρημα μονο.η κατασταση επεσε σε φιλικο επιπεδο χωρις αγριες καταστασεις που νομιζω οτι της αντεχει ανετα.το μονο που με χαλασε λιγακι ειναι οτι εχει μικρο στηθος και οταν την ειχα απο πανω δεν μορουσα να το πιασω.κατα τα αλλα περασα πολυ καλα και μου αφησε την εντυπωση οτι συναντηθηκαμε τυχαια και καταληξαμε στο κρεββατι.νομιζω οτι και αυτο σου μενει το ιλουζιον

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 16, 2011
Πόλη
πειραιας
Χώρα
ουγκαντα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €