Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 15 10 0.5
Call Girls 01 January, 2021 3154
γλυκύτατη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

7.5
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Ημερομηνία συνάντησης στο περίπου. Πέρασε λίγος καιρός σκεπτόμενος τι να γράψω (φίλε lex 80-glob mod) γιατί θέλω να βλέπω cool το θέμα και όχι πάνω στην καύλα (θετική ή αρνητική), και να έχω και την επίγευση της συνάντησης. Λοιπόν, τηλ. απογευματάκι στον Μάριο, operations manager του Evita & associates, Inc., ευγενέστατα μου κανόνισε με την Έλλη για το ίδιο βράδυ, προτείνοντας ξενοδοχείο GLS (είμαι νότιος) σε τιμή 30€ τη σουίτα με Jacuzzi (δεν χρησιμοποιήθηκε), κλπ. Κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης, το Ελλάκι στην ώρα τou, με θετική διάθεση και χαμόγελο, ωραίο σώμα, solarium, αρκετά σφιχτό και γυμνασμένο, μικρό στήθος (δεν με πειράζει), πολλά tattoos (είμαι fun), γλυκό πρόσωπο, μπήκε ψιλοάμεσα για μπάνιο και βγήκε με ωραιότατο στριγγάκι και ψηλοτάκουνο χρυσό, αρκετά sexy γενικά εμφάνιση. Ένοιωσα με την αύρα της και τη συμπεριφορά της γενικά πολύ άνετα. Φιλάει ωραία και σε ακολουθεί αν θες DFK, γλώσσες, κλπ. Στα του αγώνα, η δική μου εμπειρία ήταν GFE (δεν ξέρω αν άλλοι συναγωνιστές είχαν με τη συγκεκριμένη κοπέλα PSE), σχετικά καλή πίπα (όχι όμως περιποίηση, χάιδεμα, κλπ., στις μπάλες, σηκώνει βελτίωση νομίζω), για αρκετή ώρα χωρίς να σταματήσει ή να παραπονεθεί, δεκτική βεβαίως και αυτή σε αντίστοιχη περιποίηση κλπ. (έδειξε να το ευχαριστιέται αρκετά έως πολύ), χωρίς γκρίνια ή «μη αυτό» και «μη εκείνο». Μοσχομυριστή (παντού, ΚΑΙ στο στόμα, αναπνοή, κλπ., παρ’ όλο που καπνίζει, μεγάλη υπόθεση), αρκετά υγρή χωρίς χρήσεις gel, κλπ. Ακολούθησε καβαλίκεμα (είμαι και μεγάλος άνθρωπος) και κατάθεση εντός, δεν υπήρχε πρόβλημα όμως αν ήθελα CIM, κλπ.. Ξαναπήγε για μπάνιο ενόψει δεύτερου γύρου (που δεν υπήρξε). Ευγενέστατη, με ρώτησε για να καπνίσει. Γενική εντύπωση μια χαρά, με εμένα δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, παρά ακολουθούσε, με (όχι επιδεικτικό) επαγγελματισμό, χωρίς να χάνει όμως και σε ratio τρυφερότητας. Α, μην ξεχάσω, κατά την προσωπική μου άποψη (που λέει και ο Κούγιας) έχει από τα ωραιότερα χείλια (δεν εννοώ στο στόμα) που έχω δει, μου άρεσαν πάααααρα πολύ. Από social time ευχάριστη, φάνηκε αρκετά ανοιχτή και ειλικρινής. Με επίγνωση του γεγονότος ότι εντάξει, εγώ δεν είμαι και καμιά δύσκολη πίστα (άσε που εκ πεποιθήσεως πιστεύω quid pro quo, πρέπει να δώσεις για να πάρεις, κλπ.), την προτείνω και πιθανότατα θα την ξαναδώ κάποια στιγμή, οι συναγωνιστές όμως με μαύρη ζώνη – 2 νταν που θέλουν σκληρό PSE και έχουν πολλές απαιτήσεις ας μην βασιστούν στη γνώμη μου, δεν μπορώ να έχω άποψη, κλπ. γι' αυτό.
Υ.Γ. Respect στην Έλλη που 1) στριμώχτηκε για να μου έρθει (το ήξερα, είχε άλλο ραντεβού μετά σε άλλο ξενοδοχείο), αλλά δεν κοίταξε ποτέ ρολόι ούτε έδωσε καμία απολύτως εντύπωση βιασύνης, κλπ., 2) άλλαξε παπούτσια (έβαλε τα «καλά» της) στο δωμάτιο για να είναι και να νοιώθει sexy και τα ξανα-άλλαξε για να φύγει, 3) αγαπάει πολύ τα σκυλιά, 4) είναι μαγκάκι (από ό,τι κατάλαβα) και όχι γιαλαντζί και 5) έλυσε τα μαλλάκια της χωρίς να το ζητήσω, επειδή από μια ερώτησή μου κατάλαβε ότι το προτιμώ. By the way, το κοριτσάκι πήγε από μόνο του στη ρεσεψιόν και χάλασε λεφτά, για να μου φέρει ρέστα, χωρίς καθόλου υφάκι και ξινίλα, γλυκύτατο. Αυτά.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 27, 2011
Πόλη
αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Εξτρά €