Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 34 10 0.5
Massage 05 December, 2020 20431
Value for Money
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Λοιπόν.........Βρέθηκα κι εγώ στο εν λόγω κατάστημα σήμερα κατά τις 2 το μεσημεράκι.
Ανέβηκα στον 2ο όροφο που βρίσκεται το spa. Η κοπέλα στην reception ευγενέστατη με καλοσώρισε σαν να με ήξερε χρόνια...
Η κυρία Ε........ ευχαριστη με καλοσώρισε, πιάσαμε λίγο την κουβέντα και ψιλοέσπασε το αγχος της πρωτης επισκεψης στον συγκεκριμένο χώρο.
Με ξενάγησαν στα δωμάτια και αποφάσισα το προγραμματάκι που ήθελα πολύ εύκολα....
Το μασάζ της πρωτης ώρας ήταν απόστευτο...επαγγελματικό μέχρι ανακούφισης.............!
Η δεύτερη κοπέλα Ασπασία νομίζω την λέγανε....(δεν θυμάμαι και πολλά από ονοματα, δεν το έχω γενικά το χούι), λίγο milf, περασε για το επόμενο μισάωρο με χαλαρωτικό αυτή τη φορά μασαζάκι πολύ καλό...

Σημείωση: όλες οι κοπέλες στον χώρο είναι ευγενέστατες....

Νομίζω ότι έφυγα ευχαριστημένος από την πρώτη μου βόλτα...και νομίζω ότι πλέον θα το βάζω στο πρόγραμμα μου....
Ίσως και να το εμπλουτίσω λίγο την επόμενη φορά....αναλογα τις ορέξεις.............!
Το σίγουρο είναι ότι με βλέπω σύντομα πάλι εκεί....πιο σύντομα από ότι νομίζω....(ή νομίζουν)

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Αδιαφορο...
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 25, 2011
Κόστος €
180
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 May, 2011
αγαπητε φιλε για απλο μασαζ 180 ευρω ειναι παρα πολλα απο την στιγμη που υπαρχουν κουπονια απο 15-30 ευρω την ωρα
D
dimitris42
03 June, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φυσικά...αλλά η διαφορά είναι και πως είναι ο θεραπευτής..........;)
G
georgious
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση