Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 34 10 0.5Μασαζομέρος
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφανιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Μασαζομέρος με καλή ατμόσφαιρα. Μάλλον προσφέρεται κάτι παραπάνω από μασάζ αλλά από συγκεκριμένες κοπέλες.
Η επίσκεψή μου διερευνητική, δεν περίμενα παραπάνω από ένα μασαζάκι. Με υποδέχτηκε η κυρά του μαγαζιού και μου είπε εν τάχει τι υπάρχει διαθέσιμο: jacuzzi με ή χωρίς κοπέλα (?) μασάζ κτλ.. Είχε πολύ κίνηση και δεν ήταν όλα διαθέσιμα. Ο χώρος του μασάζ ήταν καλός μόνο το στρώμα νερού δεν ήταν πολύ βολικό. Η κοπέλα όμορφη, με ωραίο σώμα, φιλική και πολύ ομιλητική. Το μασάζ ήταν υψηλού επιπέδου και θα το συνιστούσα. Δεν τέθηκε θέμα για τίποτα παραπάνω και δεν είχα διάθεση να το θέσω εγώ.
Θα το ξαναδοκίμαζα, αλλά δεν περιμένω και πολλά.
Η επίσκεψή μου διερευνητική, δεν περίμενα παραπάνω από ένα μασαζάκι. Με υποδέχτηκε η κυρά του μαγαζιού και μου είπε εν τάχει τι υπάρχει διαθέσιμο: jacuzzi με ή χωρίς κοπέλα (?) μασάζ κτλ.. Είχε πολύ κίνηση και δεν ήταν όλα διαθέσιμα. Ο χώρος του μασάζ ήταν καλός μόνο το στρώμα νερού δεν ήταν πολύ βολικό. Η κοπέλα όμορφη, με ωραίο σώμα, φιλική και πολύ ομιλητική. Το μασάζ ήταν υψηλού επιπέδου και θα το συνιστούσα. Δεν τέθηκε θέμα για τίποτα παραπάνω και δεν είχα διάθεση να το θέσω εγώ.
Θα το ξαναδοκίμαζα, αλλά δεν περιμένω και πολλά.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Ιφιγένεια
Κοπέλες διαθέσιμες
αρκετές αλλά ήταν όλες μπούκτν
Ημερομηνία
June 14, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες