Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 34 10 0.5
Massage 05 December, 2020 20431
Καλή εμπειρία, θα υπάρξει συνέχεια!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφανιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Ποιότητά μασάζ

7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζεις είναι ότι πρόκειται για ένα spa στο οποίο έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα και κατά τη γνώμη μου όμοιος του δεν πρέπει να υπάρχει στην Αθήνα.

Η κυρία Ελένη ευγενική, αλλά αν και πήγα με συγκεκριμένες οδηγίες από δυο φίλους και συναγωνιστές, με απέφυγε με ωραία κοφτή ντρίπλα και με παρέπεμψε στη Χριστίνα για την ξενάγηση. Είδα το δωμάτιο με το υδρομασάζ και μια σουϊτα. Τα υπόλοιπα δωμάτια ήταν όλα κατειλλημένα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, δεν είδα πολλές κοπέλες, παρά μόνο δυο, μια μελαχρινή με πολύ ωραίο σώμα και μια περίπου στα 35, αλλά με επίσης ωραίο σώμα.

Τελικά κατέληξα σε ένα απλό δωμάτιο, όπου απόλαυσα μασάζ και μόνο από την Ιφιγένεια, μια πολύ όμορφη και επικοινωνιακή κοπέλα. Το μασάζ έγινε με πετσέτα και ενώ «έριξα» σπόντες για κάτι παραπάνω, δεν υπήρξε τίποτα. Επίσης, να αναφέρω ότι έγινε μια μικρή ανάκριση, όχι με φορτικό τρόπο, αλλά με μεγάλη διακριτικότητα.

Κόστος 80 ευρώ.

Εγώ, προσωπικά θα ξαναπάω, όποτε βέβαια μου το επιτρέπουν συγκεκριμένοι παράγοντες.

Δυο λόγια για τη βαθμολογία, το 7 στη συμμετοχή έχει να κάνει με την ποιότητα του μασάζ, το 6.5 γιατί δεν πήρα κάτι παραπάνω. Αλλά, όπως λέω και στον τίτλο, θα υπάρξει και συνέχεια.

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Ιφιγένεια
Ημερομηνία
September 14, 2011
Κόστος €
80
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
  • Μόνο μασάζ
Θα την ξανάβλεπες?