Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 34 10 0.5Αντριάνα uncovered
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφανιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Μία γενική κριτική για τις περίπου 10 φορές που έχω συναντήσει την Αντριάνα. Ας αρχίσουμε με το μέρος. Όπως έχουν πει και άλλοι και όπως φαίνεται στο site χώρος είναι ανακαινισμένος, ιδιαίτερα περιποιημένος που παρα πέμπει σε σύγχρονο spa. Αυτό πρέπει να είχε υπόψη της η κυρία Έλενα και μάλλον ήθελε να το κάνει spa για τις κυρίες του Κολωνακίου αλλά από τη μία η καταραμένη κρίση και το άλλο της το μαγαζί την που ακολουθεί (βλέπεις ακουμπάμε πολλά λεφτά) έχουν δημιουργήσει ένα μασαζοspa 2 ταχυτήτων: κανεις μπορεί να απολάυσει κανονικότατο και υψηλής ποιότητας μασάζ καθώς και μερικά έξτρα. Το πόσο έξτρα μάλλον εξαρτάται από την κοπέλα και το πόσες φορές έχεις πάει εκεί.
Τις δύο πρώτες φορές έπαιξε μόνο μασάζ υψηλών προδιαγραφών. Την τρίτη και μετά από "ξήγα" με την κυρία Έλενα με ανέλαβε η Αντριάνα. Νέα κοπέλα, εκ Ρουμανίας, ξανθό μαλί, γύρω στο 1,60 με εξαιρετικό γυμνασμένο σώμα και άπταιστα ελληνικά. Πολύ φιλική χωρις κολλητιλίκια και επαγγελματισμό. Το μασάζ της εξαιρετικό και επαγγελματικό (το έχει σπουδάσει το άθλημα) βρίσκει όλους τους πιασμένους μυς και τους "απέλευθερώνει". Προς το τέλος της συνεδρίας (και αφού σε ρωτήσει τις πρώτες φορές) αρχίζει τα χάδια στην επίμαχη περιοχή, σε γυρίζει ανάσκελα και αρχίζει ένα αισθησιακό φραπέ, χωρίς βιασύνη (και χωρίς έξτρα).
Δεν γνωρίζω αν παρέχει και άλλες υπηρεσίες και δεν έχω ζητήσει. Αν αντέχει η τσέπη σας το 80-90 ευρώ και ψάχνετε μία ώρα καλόύ μασάζ και εκτόνωσης τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Προσωχή στην κυρία Έλενα, όχι πολλά κολλητιλίκια. Πότε είναι πολύ φιλική και σου κάνει παρέα καθώς περιμένεις συζητώντας περί ανέμων και υδάτων και άλλες φορές συμπεριφέρεται σαν ανάποδη και στριμένη...
Υ.Γ. Υπάρχουν και άλλες κοπέλες που αξίζουν αλλά θα τις αναλύσω όταν έχω πιο σφαιρίκή άποψη. Μπορείτε να δοκιμάσετε και το χαμάμ: 30 λεπτά με την κοπλέλα που θα σας κάνει μασάζ (με μαγιώ), όπου σας πλένει και σαπουνίζει πριν τη συνεδρία.
Τις δύο πρώτες φορές έπαιξε μόνο μασάζ υψηλών προδιαγραφών. Την τρίτη και μετά από "ξήγα" με την κυρία Έλενα με ανέλαβε η Αντριάνα. Νέα κοπέλα, εκ Ρουμανίας, ξανθό μαλί, γύρω στο 1,60 με εξαιρετικό γυμνασμένο σώμα και άπταιστα ελληνικά. Πολύ φιλική χωρις κολλητιλίκια και επαγγελματισμό. Το μασάζ της εξαιρετικό και επαγγελματικό (το έχει σπουδάσει το άθλημα) βρίσκει όλους τους πιασμένους μυς και τους "απέλευθερώνει". Προς το τέλος της συνεδρίας (και αφού σε ρωτήσει τις πρώτες φορές) αρχίζει τα χάδια στην επίμαχη περιοχή, σε γυρίζει ανάσκελα και αρχίζει ένα αισθησιακό φραπέ, χωρίς βιασύνη (και χωρίς έξτρα).
Δεν γνωρίζω αν παρέχει και άλλες υπηρεσίες και δεν έχω ζητήσει. Αν αντέχει η τσέπη σας το 80-90 ευρώ και ψάχνετε μία ώρα καλόύ μασάζ και εκτόνωσης τότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Προσωχή στην κυρία Έλενα, όχι πολλά κολλητιλίκια. Πότε είναι πολύ φιλική και σου κάνει παρέα καθώς περιμένεις συζητώντας περί ανέμων και υδάτων και άλλες φορές συμπεριφέρεται σαν ανάποδη και στριμένη...
Υ.Γ. Υπάρχουν και άλλες κοπέλες που αξίζουν αλλά θα τις αναλύσω όταν έχω πιο σφαιρίκή άποψη. Μπορείτε να δοκιμάσετε και το χαμάμ: 30 λεπτά με την κοπλέλα που θα σας κάνει μασάζ (με μαγιώ), όπου σας πλένει και σαπουνίζει πριν τη συνεδρία.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
February 23, 2012
Κόστος €
80-90
Βάρδια
Απογευματινή
Υπηρεσίες
- Μόνο μασάζ
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
D
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 March, 2012
Όταν λες "και αφού σε ρωτήσει τις πρώτες φορές"? Τι ακριβώς σε ρωτάει δηλαδή?
N
nikos0707
12 March, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
"Θες να γυρίσεις;", "Να κάνουμε και εδώ;¨ κτλ
D
dondc
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: