Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 34 10 0.5Νταινα...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφανιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Ποιότητά μασάζ
10.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Μετά απο προσεκτική αναγνωση των σχολίων εδώ επισκέφτηκα για 1η φορα την Νταιανα...
Κλεισιμο ραντεβού για μασάζ την ιδια μερα...
Ο χώρος πεντακάθαρος και διακριτικότατος. Οταν περιμενεις να μπεις και όταν φευγεις, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να συναντησεις κάποιον..παρακολουθουν τον χώρο και σε ενημερώνουν ποτε να φύγεις...;-)
Ζητησα από την κα.Λένα το σιάτσου και την Νταιανα χωρίς πολλά πολλά.Εδειξα οτι ήξερα...
Το μασαζ ξεκίνησε φανταστικά..η κοπέλα είναι απίστευτα καλή και ομιλητική.
Μετα από κανα 45' καλού μασάζ ήρθε η ώρα να γυρίσω ανάσκελα...
Ολο το 45' όλο και κάποια χαδάκια είχαν ξεφύγει προς το εργαλείο...
Γυρνώντας ανασκελα, μου βγάζει την πετσέτα και συνέχισε το μασαζ περιμετρικά...εκεί δεν αντεξα και με είδε σηκωμένο!!!
Χωρίς να το καταλάβω, αρχισε να μου βάζει λάδι στο εργαλείο και να το "φραπεδιάζει"...ΔΕΝ το ζήτησα να τονίσω..
Απίστευτο τελείωμα, απίστευτη στο καθάρισμα με λαδάκι μετα...και τηλεφωνάκι τσίμπησα ;-)
Υ.Γ Απ'οτι κατάλαβα, αν κάποιος είναι ευγενικός και καθαρός , όλα γίνονται από μόνα τους...μην πάτε με τσαμπουκα!!!
Κλεισιμο ραντεβού για μασάζ την ιδια μερα...
Ο χώρος πεντακάθαρος και διακριτικότατος. Οταν περιμενεις να μπεις και όταν φευγεις, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να συναντησεις κάποιον..παρακολουθουν τον χώρο και σε ενημερώνουν ποτε να φύγεις...;-)
Ζητησα από την κα.Λένα το σιάτσου και την Νταιανα χωρίς πολλά πολλά.Εδειξα οτι ήξερα...
Το μασαζ ξεκίνησε φανταστικά..η κοπέλα είναι απίστευτα καλή και ομιλητική.
Μετα από κανα 45' καλού μασάζ ήρθε η ώρα να γυρίσω ανάσκελα...
Ολο το 45' όλο και κάποια χαδάκια είχαν ξεφύγει προς το εργαλείο...
Γυρνώντας ανασκελα, μου βγάζει την πετσέτα και συνέχισε το μασαζ περιμετρικά...εκεί δεν αντεξα και με είδε σηκωμένο!!!
Χωρίς να το καταλάβω, αρχισε να μου βάζει λάδι στο εργαλείο και να το "φραπεδιάζει"...ΔΕΝ το ζήτησα να τονίσω..
Απίστευτο τελείωμα, απίστευτη στο καθάρισμα με λαδάκι μετα...και τηλεφωνάκι τσίμπησα ;-)
Υ.Γ Απ'οτι κατάλαβα, αν κάποιος είναι ευγενικός και καθαρός , όλα γίνονται από μόνα τους...μην πάτε με τσαμπουκα!!!
K
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 June, 2012
Δεν μας είπες πόσο πήγε το ΄΄μαλλί΄΄?
B
best1
04 July, 2012
Κόστος θα μας πεις?
N