Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 34 10 0.5Χαρα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφανιση σώμα
8.5
Συμπεριφορά κοπέλας
8.5
Συμμετοχή
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Ποιότητά μασάζ
8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Μετα απο αρκετο καιρο ειπα να ξανεπερασω απο το καταστημα,χωρης ραντεβου αυτην την φορα (και αξηζε)!
Χτηπησα το κουδουνη και περημενα κανα 2λεπτο μεχρι να μου ανοιξουν.Η κοπελα της υποδοχης με ροτησε αν ειχα κλησει ραντεβου και με πηγε στο μεσα δωματιο,με ροτησε με πια κοπελλα κανω σηνηθως (η οποια ελειπε εκεινη την στιγμη) , μου προτεινε 2-3 ονοματα . Της ειπα να μου στηλει οποια ειθελε,δεν το περημενε αυτο... και μου εστηλε την Χαρα.Η κοπελα ειναι νεα στο καταστημα(δεν την ειχα ξαναδει εκει) και απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι γυμναστρια,με αρκετα καλο σωμα . Οταν μπηκε με ρωτησε τι ειδους μασαζ θα ειθελα και μου προτεινε και το body to body,το οποιο και διαλεξα και δεν το μετανιωσα καθολου(απο τα καλητερα που μου εχουν κανει)!!!Αρκετα καλη στο σοσιαλ και σαν ατομο μου αρεσε αρκετα...
Χτηπησα το κουδουνη και περημενα κανα 2λεπτο μεχρι να μου ανοιξουν.Η κοπελα της υποδοχης με ροτησε αν ειχα κλησει ραντεβου και με πηγε στο μεσα δωματιο,με ροτησε με πια κοπελλα κανω σηνηθως (η οποια ελειπε εκεινη την στιγμη) , μου προτεινε 2-3 ονοματα . Της ειπα να μου στηλει οποια ειθελε,δεν το περημενε αυτο... και μου εστηλε την Χαρα.Η κοπελα ειναι νεα στο καταστημα(δεν την ειχα ξαναδει εκει) και απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι γυμναστρια,με αρκετα καλο σωμα . Οταν μπηκε με ρωτησε τι ειδους μασαζ θα ειθελα και μου προτεινε και το body to body,το οποιο και διαλεξα και δεν το μετανιωσα καθολου(απο τα καλητερα που μου εχουν κανει)!!!Αρκετα καλη στο σοσιαλ και σαν ατομο μου αρεσε αρκετα...
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Χαρα!!!
Ημερομηνία
November 07, 2013
Κόστος €
90
Βάρδια
Πρωινή
Υπηρεσίες
- Μόνο μασάζ
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 November, 2013
καμια λεπτομερια ρε φιλε,,,,μονο μασαζ ???body to body χωρις τιποτα???δεν σε τελειωσε??εμεινες με το εργαλιο στο χερι??
A
alexis13671
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα: