Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 34 10 0.5
Massage 05 December, 2020 20430
Νταϊάνα 2 - the revenge!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση πρόσωπο

6.0
Εμφανιση σώμα

6.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Ποιότητά μασάζ

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική και σίγουρα όχι την Πρωτομαγιά (λιίγο πρίν). Παίρνω (όπως πάντα για τετοιες συνευρέσεις) τελευταία στιγμή τηλεφωνο και ρωτάω εάν έχει κενό το "σιάτσου" δωμάτιο. ευγενική η κοπελιά μου επιβεβαιώνει και σε 5-10 λεπτά είμαι εκεί. Με περνάνε στο δωμάτιο μετά τις κατάλληλες χαιρετούρες όπου έρχεται η κ. Ελένη και αφου με θυμήθηκε μου προτείνει το"μαράκι" (όπως την αποκάλεσε λόγω λέει ηλικίας). Το "Μαράκι" λοιπόν είναι όντως πιτσιρίκι στην εμφάνιση, γύρω στα 25 αν όχι λιγότερο, γλυκό προσωπάκι αλλά κάτι δεν με τράβηξε... Ζητώ την Νταιάνα για σιγουριά και μετά από λίγο έρχεται... Ξεκίνάμε με μασαζάκι καλό και δυνατό όπως μου αρέσει, b2b σχετικά καλό και όχι αισθησιακό... και σιγά σιγά αρχίσε τα χαιδέματα τα κλασικά στα @@ και φυσικά με το που γύρισα ανασκελα φάνηκε πόσο μου άρεσε το μασάζ της... Ξεκίνησε handjob απαλό, και σιγά σιγά άρχισε να με παιδεύει με την γλώσσα της όπου και τελικά το γύρισε σε τσιμπουκάκι απαλό. Την γυρίζω και την έγλυφα μέχρι που μου φάνηκε ότι τελείωσε οπότε και χαλαρώσαμε στη συνέχεια με handjob και χύσιμο στο στήθος της (υπέροχα στητό μπορώ να πω....). Μια χαρά ήταν η επιστροφή μου στο μαγαζί με την εν λόγω κορασίδα καθώς εδώ και καιρό δεν είχα περάσει από το κατάστημα και τις τελευταίες φορές που βρέθηκα εκεί, είχα κάνει ραντεβού με την Χαρά (.......). Δεν το θεωρώ το τέλειο value for money. Απλά γουστάρω τον χώρο που είναι classy και αρκετά χλιδάτο σε σχέση με κάποια άλλα μασαζομάγαζα. Μπορεί να μην γάμησα (θεωρώ πως αν ήθελα θα γινόταν, όπως άλλωστε έχει ξαναγίνει αρκετές φορές στο παρελθόν) αλλά ξεχαρμάνιασα και χαλάρωσα μια χαρούλα!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Κοπέλες διαθέσιμες
Νταιάνα, Μαρία
Duo (sex με 2 κοπέλες)
Οχι
Ημερομηνία
May 01, 2015
Κόστος €
90
Βάρδια