Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 34 10 0.5Πολυτελής χώρος
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφανιση σώμα
9.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.5
Συμμετοχή
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Ποιότητά μασάζ
8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Πήγα πρώτη φορά στο χώρο ο οποίος πρέπει να πω ότι είναι πολύ ωραίος (πολυτελής όπως λέω και στον τίτλο) και εφάμιλλος με κάποια spa που έχω επισκεφθεί σε 5αστερα ξενοδοχεία.
Με οδηγίες και συστάσεις από φίλο στο forum ζήτησα τη Χαρά για να έχω και happy-end χωρίς να χρειαστεί να κάνω πολλές "επισκέψεις γνωριμίας".
Από την πλευρά τους τώρα, για τη γνωριμία, μου έκαναν δώρο το χαμάμ κάτι που βρήκα έξυπνο επαγγελματικά αφού κέρδισαν τις εντυπώσεις. Συνολικά έκατσα πάνω από 90 λεπτά.
Το κοριτσι είναι ωραίο τυπάκι, τρελοκομείο για κάποιους αλλά εγώ απλά απόλαυσα τη πλάκα μαζί της. Είναι 27χρονη από ότι λέει, κοντούλα (ιδανική για μένα) με καλλίγραμμο αλλά ζουμερό σώμα που αποπνέει νεανική φρεσκάδα 20χρονης.
Το μασάζ απλά καλό, μου επέτρεψε χουφτώματα αλλά όχι δαχτυλα ούτε και φιλιά.
Στο τέλος μου έκανε για λίγο και πίπα αλλά κυρίως φραπεδιά. Μάλλον μέχρι εκεί μπορεί να πάει το πρώτο ραντεβού, θα δούμε εφόσον υπάρξει επόμενο.
Έμεινα ευχαριστημένος με το συνολικό πακέτο και θα ξαναεπισκεφτώ.
Με οδηγίες και συστάσεις από φίλο στο forum ζήτησα τη Χαρά για να έχω και happy-end χωρίς να χρειαστεί να κάνω πολλές "επισκέψεις γνωριμίας".
Από την πλευρά τους τώρα, για τη γνωριμία, μου έκαναν δώρο το χαμάμ κάτι που βρήκα έξυπνο επαγγελματικά αφού κέρδισαν τις εντυπώσεις. Συνολικά έκατσα πάνω από 90 λεπτά.
Το κοριτσι είναι ωραίο τυπάκι, τρελοκομείο για κάποιους αλλά εγώ απλά απόλαυσα τη πλάκα μαζί της. Είναι 27χρονη από ότι λέει, κοντούλα (ιδανική για μένα) με καλλίγραμμο αλλά ζουμερό σώμα που αποπνέει νεανική φρεσκάδα 20χρονης.
Το μασάζ απλά καλό, μου επέτρεψε χουφτώματα αλλά όχι δαχτυλα ούτε και φιλιά.
Στο τέλος μου έκανε για λίγο και πίπα αλλά κυρίως φραπεδιά. Μάλλον μέχρι εκεί μπορεί να πάει το πρώτο ραντεβού, θα δούμε εφόσον υπάρξει επόμενο.
Έμεινα ευχαριστημένος με το συνολικό πακέτο και θα ξαναεπισκεφτώ.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Χαρά
Κοπέλες διαθέσιμες
Αρκετές, δεν μέτρησα.
Ημερομηνία
January 11, 2018
Κόστος €
90
Εξτρά €
tip
Βάρδια