Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 6 10 0.5Τσολίας
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Κριτική για την Ελινα19 αφού την έχω συναντήσει 3 φορές και έχω σχηματίσει άποψη νομίζω!
Λοιπόν οι κοπέλα κινείται σχετικά under the radar και καλά κάνει, αφού έχει το πελατολόγιο που θέλει.
Ψηλή γυναικάρα 1.75+ χωρίς τακούνια (εξ ου και ο τίτλος της κριτικής). Μικρή ηλικιακά 20 περίπου. Ωραίο σώμα, σχετικά χαλαρό όμως, λόγο αυξομείωσης βάρους υποθέτω.
Όμορφο πρόσωπο πολύ πάνω από το μέσο όρο για μένα τουλάχιστον. Η μόνη «παραφωνία» είναι το στυλ της που είναι πολύ μάγκικό αλλά με ευγενικό τρόπο πάντα.
Αν και μικρή έχει γράψει χιλιόμετρα στο σπορ (και εξωτερικό από ότι κατάλαβα) και ξέρει να κινηθεί και εντός και εκτός κρεβατιού!
Πίπα καλή το γουστάρει και δίνει προσοχή σε όλη την περιοχή και με πνιξίματα.
Καπνίζει αλλά ρωτάει πρώτα. Ελληνίδα οπότε συνεννόηση και κουβεντούλα στα διαλείματα μια χαρά.
Και στον αγώνα δυνατή με πολλές αλλαγές στάσεων και σε γρήγορούς ρυθμούς.
Εγώ πέρασα καλά και τις 3 φορές και σίγουρα στο μέλλον θα την ξανατιμήσω! Μπορεί να κινηθεί και στο GFE αλλά νομίζω είναι καλύτερη προς το PSE.
Ελπίζω να βοήθησα, να περνάτε καλά και πηδάτε καλύτερα!!!
Λοιπόν οι κοπέλα κινείται σχετικά under the radar και καλά κάνει, αφού έχει το πελατολόγιο που θέλει.
Ψηλή γυναικάρα 1.75+ χωρίς τακούνια (εξ ου και ο τίτλος της κριτικής). Μικρή ηλικιακά 20 περίπου. Ωραίο σώμα, σχετικά χαλαρό όμως, λόγο αυξομείωσης βάρους υποθέτω.
Όμορφο πρόσωπο πολύ πάνω από το μέσο όρο για μένα τουλάχιστον. Η μόνη «παραφωνία» είναι το στυλ της που είναι πολύ μάγκικό αλλά με ευγενικό τρόπο πάντα.
Αν και μικρή έχει γράψει χιλιόμετρα στο σπορ (και εξωτερικό από ότι κατάλαβα) και ξέρει να κινηθεί και εντός και εκτός κρεβατιού!
Πίπα καλή το γουστάρει και δίνει προσοχή σε όλη την περιοχή και με πνιξίματα.
Καπνίζει αλλά ρωτάει πρώτα. Ελληνίδα οπότε συνεννόηση και κουβεντούλα στα διαλείματα μια χαρά.
Και στον αγώνα δυνατή με πολλές αλλαγές στάσεων και σε γρήγορούς ρυθμούς.
Εγώ πέρασα καλά και τις 3 φορές και σίγουρα στο μέλλον θα την ξανατιμήσω! Μπορεί να κινηθεί και στο GFE αλλά νομίζω είναι καλύτερη προς το PSE.
Ελπίζω να βοήθησα, να περνάτε καλά και πηδάτε καλύτερα!!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 13, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style