Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 4 10 0.5Ανεκπλήρωτες προσδοκίες...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμμετοχή
4.0
Συμπεριφορά/Social time
4.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Την Έλλη την είχα σταμπάρει από καιρό πριν γίνει ανεξάρτητη.
Με το γραφείο της η συνεννόηση ότι να' ναι....
"Να δούμε αν μπορεί το κορίτσι" "Πάρτε μας τηλ αργότερα" "Είναι σε διακοπές η Έλλη" .... Με λίγα λόγια λες και θα έκλεινα ραντεβού με το τοπ έσκορτ!
Τελικά πριν λίγο καιρό τα κατάφερα!!
Άφιξη της κοπέλας στην ώρα της. Και εκεί έρχεται το πρώτο σοκ!
Η κοπέλα ήταν τόσο κομπλαρισμένη που δεν μίλαγε καλά καλά... Βρε τι να λέω κάνα αστείο, τι να την πειράζω, τίποτα!
Θα πιεις κάτι? Δεν πίνω μου λέει.
Αφού δοκίμασα να σπάσω τον πάγο λίγο ακόμα (χωρίς επιτυχία), σκέφτομαι να ξεκινήσω το "παιχνίδι".
Πάω να δώσω φιλάκι, τίποτα παγοκολόνα! Ε δε γαμιέται - σκέφτομαι - ας κατέβω να γλύψω λίγο το μουνάκι της μπας και ανάψει λίγο...
Όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο! Απαγορεύεται μου λέει!!
Τσιμπούκι τουλάχιστον κάνεις κορίτσι μου? ρωτάω
Ναι κάνω... μου απαντά (να και κάτι που κάνει)
Τον παίρνει στο στόμα κ ξεκίνησε μία πίπα μέτριας τεχνικής, όπου τουλάχιστον σκέφτηκα δεν θα πάει τσάμπα το ραντεβού.
Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω και σε κάποια φάση γυρίζει μόνη της στα τέσσερα να την γαμήσω (η αγαπημένη διαδικαστική στάση των call girls)
Το όλο ραντεβού κινήθηκε σε πολύ βαρετούς ρυθμούς και σίγουρα στα 130€ οι επιλογές είναι άπειρες!
Το κορίτσι το δικαιολογώ διότι είναι καινούργια στο χώρο και μικρή (19χρ)
Θα πρέπει όμως να βελτιώσει πολύ τις υπηρεσίες της καθώς και τη συμπεριφορά της ώστε να μην είναι βαρετή και αγέλαστη...
Καλό σεξάρισμα!
Με το γραφείο της η συνεννόηση ότι να' ναι....
"Να δούμε αν μπορεί το κορίτσι" "Πάρτε μας τηλ αργότερα" "Είναι σε διακοπές η Έλλη" .... Με λίγα λόγια λες και θα έκλεινα ραντεβού με το τοπ έσκορτ!
Τελικά πριν λίγο καιρό τα κατάφερα!!
Άφιξη της κοπέλας στην ώρα της. Και εκεί έρχεται το πρώτο σοκ!
Η κοπέλα ήταν τόσο κομπλαρισμένη που δεν μίλαγε καλά καλά... Βρε τι να λέω κάνα αστείο, τι να την πειράζω, τίποτα!
Θα πιεις κάτι? Δεν πίνω μου λέει.
Αφού δοκίμασα να σπάσω τον πάγο λίγο ακόμα (χωρίς επιτυχία), σκέφτομαι να ξεκινήσω το "παιχνίδι".
Πάω να δώσω φιλάκι, τίποτα παγοκολόνα! Ε δε γαμιέται - σκέφτομαι - ας κατέβω να γλύψω λίγο το μουνάκι της μπας και ανάψει λίγο...
Όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο! Απαγορεύεται μου λέει!!
Τσιμπούκι τουλάχιστον κάνεις κορίτσι μου? ρωτάω
Ναι κάνω... μου απαντά (να και κάτι που κάνει)
Τον παίρνει στο στόμα κ ξεκίνησε μία πίπα μέτριας τεχνικής, όπου τουλάχιστον σκέφτηκα δεν θα πάει τσάμπα το ραντεβού.
Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω και σε κάποια φάση γυρίζει μόνη της στα τέσσερα να την γαμήσω (η αγαπημένη διαδικαστική στάση των call girls)
Το όλο ραντεβού κινήθηκε σε πολύ βαρετούς ρυθμούς και σίγουρα στα 130€ οι επιλογές είναι άπειρες!
Το κορίτσι το δικαιολογώ διότι είναι καινούργια στο χώρο και μικρή (19χρ)
Θα πρέπει όμως να βελτιώσει πολύ τις υπηρεσίες της καθώς και τη συμπεριφορά της ώστε να μην είναι βαρετή και αγέλαστη...
Καλό σεξάρισμα!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 06, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συνεννόηση με το γραφείο
Δύσκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
C
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
και απο οτι βλεπω συνεχιζει το ιδιο βιολι και στο γραφειο........
και ποσοι ακομα ειναι που δεν τα γραφουν.......