Λεπτομέρειες αξιολόγησης
3.9 2 10 0.5
Call Girls
31 December, 2020
871
Θα πρεπει να βγει στην συνταξη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
3.4
Εμφάνιση πρόσωπο
1.5
Εμφάνιση σώμα
3.0
Συμμετοχή
5.0
Συμπεριφορά/Social time
4.5
Καθαριότητα κοπέλας
3.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.5
Πριν καιρο συναντηθηκα με την βανα μεσω της αγγελιας της στο greekswinging. Τιμη που ζητηθηκε 150Ε. Απο κοντα καμμια σχεση δεν ειχε με τις φωτογραφιες που ειχε τοτε. Η εμφανιση ηταν σκετη απογοητευση. Καποια στιγμη απο αγγελια της στο adoos (Τιμη που ζητηθηκε 150Ε) ειχε πλεον τις δικες της φωτογρ. χωρις να θυμαμε το τηλ της, με μπερδεψε η καστανη περουκα την ξαναπαταω για 2η πικρα. Νευριασα να πω την αληθεια μου γιατι κοβει και πολλα χρονια απ την ηλικια της. Ειπαμε να κοβουν λιγο αλλα εκεινη το παρακανε. Το τηλ που χρησιμοποιει τελειωνει σε 804.
Πριν λιγες μερες ομως απο το star channel πηρα καποια αγγελια το τηλ τελειωνει σε 493, εκλεισα ραντεβου και να παλι μου ερχετε η βανα σαν κατερινα τωρα. Τιμη που ζητηθηκε 100Ε. Ηταν η 3η φορα λεω ας παω μαζι της αυτη τη φορα δεν ειχα και χρονο να κανονισω κατι αλλο. Πρεπει να εχει παιδια γιατι η κοιλια της την μαρτυρουσε, η ιδια παντως το αρνηθηκε, κυτταριτιδα, αχειλιον... Μου ειπε οτι κανει αυταρχικο και της ειπα δεν θα παρω (παρολο που της το ειπα προσπαθησε να μου βαλει το κολοδαχτυλο). Στο στοματικο(δεν το κατεχει) της ζητησα προφυλακτικο, μετα αυτο που με τρομαξε, ηταν πως μου ειπε αν θελω να βγαλω το προφυλ. και να γαμηθουμε χωρις. Απαραδεχτη!!! Δεν ηθελα ουτε να με φιληθω(το προσπαθησε) μετα απο αυτο που μου ειπε.
Βαζω μετα εναν φιλο να την παρει τηλ και καλα οτι ειδε την αγγελια της στο adoos και ζηταει 150Ε. Δεν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο, στο ενα 150Ε και στο αλλο 100Ε. Μαυρο απο μενα και για την εμφανιση και για την κουτοπονηρια της!!!
Πριν λιγες μερες ομως απο το star channel πηρα καποια αγγελια το τηλ τελειωνει σε 493, εκλεισα ραντεβου και να παλι μου ερχετε η βανα σαν κατερινα τωρα. Τιμη που ζητηθηκε 100Ε. Ηταν η 3η φορα λεω ας παω μαζι της αυτη τη φορα δεν ειχα και χρονο να κανονισω κατι αλλο. Πρεπει να εχει παιδια γιατι η κοιλια της την μαρτυρουσε, η ιδια παντως το αρνηθηκε, κυτταριτιδα, αχειλιον... Μου ειπε οτι κανει αυταρχικο και της ειπα δεν θα παρω (παρολο που της το ειπα προσπαθησε να μου βαλει το κολοδαχτυλο). Στο στοματικο(δεν το κατεχει) της ζητησα προφυλακτικο, μετα αυτο που με τρομαξε, ηταν πως μου ειπε αν θελω να βγαλω το προφυλ. και να γαμηθουμε χωρις. Απαραδεχτη!!! Δεν ηθελα ουτε να με φιληθω(το προσπαθησε) μετα απο αυτο που μου ειπε.
Βαζω μετα εναν φιλο να την παρει τηλ και καλα οτι ειδε την αγγελια της στο adoos και ζηταει 150Ε. Δεν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο, στο ενα 150Ε και στο αλλο 100Ε. Μαυρο απο μενα και για την εμφανιση και για την κουτοπονηρια της!!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 02, 2011
Πόλη
Γλυφαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
D
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Εχω διαβασει για την Βανα πολλες κριτικες αλλες κακες αλλες καλες ετσι αποφασισα να εχω μια ιδια αντιληψη.
Τηλεφωνηθηκαμε με την Βανα και εκλεισε το ραντεβου. Η συναντηση ορισθηκε εξω απο ενα
ξενοδοχειο της παραλιακης στην Γλυφαδα. Η πρωτη εντυπωση για την Βανα ηταν αριστη,
και θα ελεγα πολυ καλλιτερη απο τις φωτογραφιες,ψηλη, με ωραιο σωμα , με λιγα λογια γυναικαρα. Συστηθηκαμε και ανεβηκαμε στο δωματιο.
Η Βανα εκανε μπανιο και ηλθε στο κρεββατι,πεντακαθαρη μυριζε πολυ ομορφα και δεν μπορω να πω εαν ηταν καποιο διακριτικο αρωμα η το σαπουνι.
Μου επανελαβε οπως και στο τηλεφωνο πως οτι γινεται, γινεται αυστηρα με προφυλαξη
για την ασφαλεια και των δυο.
Το σωμα της Βανας ειναι πολυ ομορφο, γυμνασμενο, η ηλικια της θα ελεγα γυρω στα τριανταπεντε αλλα δειχνει πιο νεα και φυσικα τα περι κοιλιας και κυταρριτιδας
θα τα χαρακτηριζα κακεντρεχη και ανακριβη.
Η επιδερμιδα της ειναι απαλλη και πολυ αισθησιακη και γενικα η Βανα ειναι μια
κοπελλα που θα περασης μια ωρα σαν να βρισκοσουν με την κοπελλα σου.
Δεν μου αρεσει σε καμμια περιτωση η περιγραφη ιδιαιτερων στιγμων αλλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι ουτε ενα δευτερολεπτο δεν ειχα την αισθηση οτι προκειται
για συναντηση επι πληρωμη. Κοπελλα πολυ γλυκια, αισθησιακη τρυφερη και καθολου
βιαστικη.
Οταν τελειωσαμε εμεινε αρκετη ωρα, συζητησαμε και μαλιστα εγω της θυμισα οτι
περασε η ωρα αλλα μου απαντησε οτι δεν πειραζει και εμεινε λιγο ακομα.
Δεν μπορω να αντιληφθω τον σκοπο της κριτικης σου αλλα μου μοιαζει μαλλον
με λασπη αντιζηλου η με απειρια χειρισμου γυναικας.
Παντως στο star channel μην ξαναψαξεις και γυναικα υπαρχουν τοσα αλλα sites
The Mad Admin :
Αυτή είναι κανονική κριτική όχι σχόλιο.