Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 5 10 0.5
Call Girls 08 April, 2012 998
ΕΜΥ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Λοιπόν! Την Έμυ την έχω συναντήσει δυο φορές πριν από καιρό και πέρασα σούπερ!
Η κοπέλα είναι γύρω στα 30 περίπου 1.65 κατάξανθη με μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση με πολύ όμορφα μάτια μέτριο αλλά στητό και φυσικότατο στήθος και υπέροχη ΚΩΛΑΡΑ. Επίσης σφιχτό σώμα και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να πω ποια συνάντηση ήταν καλύτερη από την άλλη. Ίσως λίγο καλύτερη η δεύτερη αφού είχε ξεπεραστεί η αμηχανία της πρώτης φοράς. Από τη στιγμή που συναντηθήκαμε με αναστάτωσε το άρωμα της και αφού μπήκαμε στο δωμάτιο μαζί και άρχισε να γδύνεται με έφτιαξε τρελά με τις ζαρτιέρες της και τα μαύρα σέξι εσώρουχα της. Μπήκαμε στο μπάνιο μαζί και αρχίσαμε με φιλιά αγκαλιές και χάδια σαν να ήταν το κορίτσι μου. Αφού σηκώθηκε ο Κύριος πήγαμε στο κρεβάτι και συνεχίσαμε τα γλωσσόφιλα (φιλάει ωραία) και Τον περιποιήθηκε όπως του άξιζε. Δεν κάνει ελεύθερο στοματικό και αυτό είναι αρνητικό για κάποιους (εμένα δεν με ενοχλεί) αλλά στο ξεπληρώνει με το καραμέλωμα στα @@ και στον κορμό πριν σου βάλει τον σκούφο και αρχίσει τα μακροβούτια. Εγώ έπαιζα με το μουνάκι της ελεύθερα και αξίζει να σημειώσω ότι καυλώνει και γίνεται μούσκεμα. Η κατάθεση ήρθε αφού ανέβηκε πάνω μου και έκανε ροντέο! Ντουζάκι κουβεντούλα και πάλι από την αρχή και αλλάζοντας πολλές στάσεις με πολύ πάθος, καύλα και χωρίς καμία βιασύνη. Γουστάρει τρελά!!! Το τέλος ήρθε με εμένα όρθιο και την Έμυ στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα κοιτάζοντας μας στον τεράστιο καθρέφτη του δωματίου! Η κοπέλα είναι GFE αλλά μεταμορφώνεται σε PSE όταν χρειάζεται. Τέλος εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένος και από τις δυο συναντήσεις οι οποίες διήρκεσαν πάνω από μια ώρα η κάθε μια και θα την ξαναδώ το συντομότερο δυνατό.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 10, 2012
Πόλη
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Χώρα
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €