Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 34 10 0.5
0-02-04-da663313ff827b3689b0778264bb21e55c59c1c617ca011318e9a19db7531019_full
Call Girls 01 July, 2017 9247
ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Η εύκολη, όπως τελικά αποδείχτηκε, επικοινωνία με μηνύματα προϊδέαζε για ένα κορίτσι μικρό, ευχάριστο και μες στην καλή χαρά. Έτσι ακριβώς ήταν.

Η Εμμανουέλλα είναι ένα όμορφο 20χρονο κορίτσι, με καλό σώμα, ίσως το στήθος λόγω ηλικίας να το ήθελα λίγο πιο γεμάτο και στητό, όμως δε σε χαλάει μάλιστα έχει πολύ καλή ρόγα που ανταποκρίνεται στην περιποίηση και ίσως κι αρκετά ψηλή για τα γούστα μου.

Διαβάζοντας τις κριτικές της, σε studio όμως, αλλά και παίρνοντας πληροφορίες από φίλο είχα μεγάλες προσδοκίες που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν στο βαθμό που περίμενα.

Το κορίτσι ήρθε με μικρή καθυστέρηση στο δωμάτιο με είχε όμως ειδοποιήσει, μες την καλή χαρά και με το χιούμορ της. Παράγγειλε και το ποτό της έκανε κι ένα τσιγαράκι για να έρθει στα ίσα της, έπειτα ντουζάκι εδώ να τονίσω ότι πρόκειται για ένα κορίτσι που προσέχει πάρα πολύ την καθαριότητά της, ντουζ στην αρχή, ενδιάμεσα και στο τέλος.

Όπως ανέφερα πιο πάνω είχα μεγάλες προσδοκίες που όμως δεν επιβεβαιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Δε θέλω όμως και ν’ αδικήσω το κορίτσι διότι λεπτομέρειες που εμένα με ψιλοχάλασαν κάπως, κάποιον άλλον πιθανότατα να μην τον ενοχλήσουν καθόλου.
Η Εμμανουέλλα θέλει όπως το αναφέρει η ίδια να ευχαριστηθεί πρώτα εκείνη στα ραντεβού της γιατί όταν εκείνη ευχαριστιέται, ευχαριστιέται κι ο πελάτης της. Όμως έτσι δεν αφήνει, άθελά της, κάποιον πελάτη να χαρεί κάποια πράγματα που του αρέσουν περισσότερο. Ένα παράδειγμα, είναι γνωστό ότι γουστάρω πολύ τα γλωσσόφιλα, δίνει το κορίτσι χωρίς πρόβλημα, μετά από γλωσσόφιλα πάω στο στήθος μετά από λίγο ξαναγυρίζω για γλωσσόφιλα και μου λέει - Εντάξει εντάξει πήγαινε πήγαινε πιο κάτω τώρα, μπορεί να είναι και ιδιοτροπία μου κι άλλος στη θέση μου να μην είχε ενοχληθεί εμένα όμως λιγάκι με πείραξε.
Παρατήρησα επίσης ότι έχει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, σε τέτοιο βαθμό που χαλάει κάπως την εικόνα του πιπινιού που τουλάχιστον εγώ περίμενα να συναντήσω.

Παίρνει πρωτοβουλίες και μάλιστα προσπαθεί με τον τρόπο της να της επιβάλλει, οι περισσότεροι αυτό το γουστάρουν εμένα όμως δεν μου αρέσει και τόσο, θέλω να έχω εγώ πάντα το πρώτο λόγο και το κορίτσι ν’ ακολουθεί, φυσικά αν δε συμφωνείς αντιδράς αλλά μία δύο τρεις μπορεί να σου τη σπάσει. Είναι πάντως, επαναλαμβάνω, λεπτομέρειες που οι περισσότεροι μπορεί να μην δώσουν σημασία.

Να τονίσω ότι της αρέσει πολύ να την περιποιείσαι και πραγματικά αισθάνεσαι κι εσύ όμορφα όταν τελειώνει.

Δε θα ήθελα να γράψω περισσότερα γιατί πραγματικά το συμπάθησα το κορίτσι, είναι κι όμορφο πανάθεμά το με πολύ όμορφα μάτια αλλά και διότι είμαι σίγουρος ότι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία που θα τη συναντήσουν θα περάσουν εξαιρετικά, οι υπόλοιποι εξίσου πολύ καλά και μια πολύ μικρή μειοψηφία όπως εγώ θα περίμενε περισσότερα.

Της εύχομαι καλή επιτυχία ως call girl όπως είχε και σαν στουντιοκόριτσο.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 07, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €