Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.2 34 10 0.5Εμμανουελα ή θεα Αφροδιτη?
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση πρόσωπο
10.0
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Τι να πω για αυτο το κοριτσι. Επαθα σοκ μολις την ειδα. Ειχα διαβασει και τις προηγουμενες κριτικες ειχα δει και καποιες φωτογραφιες της και ψηνομουνα να την παρω. Αλλα δεν περιμενα να μου ερθει αυτο το θεικο πλασμα. Μιλαγαμε με μηνυματα και κανονισαμε το ραντεβου. Μου ζητησε να της παραγγειλω και ποτακι. Συναντηση στο γνωστο ξενοδοχειο του μεταξουργειου. Η κοπελα ειναι πραγματικα μοντελο. Ψηλη μελαχρινη προσωπαρα σωματαρα θεικα ποδια και κωλος. Δεν πιστευα στα ματια μου οτι θα ερχοταν μια τετοια γκομεναρα μετα απο τοσες μετριοτητες που ειχα γνωρισει. Ηρθε με αγριες διαθεσεις. Με το που της ανοιξα με εβαλε κατω και με πλακωσε στα γλωσσοφιλα. Μετα πιπουλα υγρη με φτυσιματα που την κανουν ακομα πιο καυλα. Μετα την πηρα απο πανω μου και δεν αντεξα για πολυ να νιωθω οτι ειμαι μεσα σε μια τετοια καυτη και υγρη μουναρα ωσπου ηρθε η καταθεση σχετικα γρηγορα. ο πρωτος γυρος ηταν γρηγορος γιατι τετοια καυλα ηταν δυσκολο να μην εκραγει. μετα μπανακι τσιγαρακι ποτακι και αρχισαμε να χαμουρευομαστε. ο δευτερος γυρος ηταν σαφως καλυτερος και με μεγαλυτερη διαρκεια. εκει παλι τρελα υγρα γλωσσοφιλα οπως και πιπα και εγλυψα και τη μουναρα της. ενταξει δεν υπαρχει. Μουνι πεντακαθαρο και μοσχομυρωδατο να το γλυφεις ακουραστα για ωρες. την εφτιαξα πολυ οπως και εμενα ξανα. με γυρισε σε 69 πιο μετα για να γλυφω και να με γλυφει και εκεινη. και μετα μπηκα ξανα μεσα της αυτη απο πανω μου. απιστευτη αισθηση να βλεπεις κιολας τι κοριτσαρο γαμας. δεν αργησε και εκει να ερθει η καταθεση. Καναμε και λιγο κουβεντουλα και μετα της εδωσα Γενικα ηταν μια γεματη με καυλα ωρα που νιωθεις βασιλιας μαζι της και σιγουρα θα την τιμησω για πολλες φορες ακομα. Ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη απο ανεξαρτητες πιστευω. Μιλαμε για υψηλου επιπεδου γκομενα η οποια καλλιστα θα μπορουσε να ειναι μοντελο και νεοτατη σαν τα κρυα τα νερα. Αυτα δεν περιγραφω αλλο...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 10, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
B
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Αν βαριέσαι όμως ειναι δικό σου πρόβλημα.