Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 34 10 0.5
0-02-04-da663313ff827b3689b0778264bb21e55c59c1c617ca011318e9a19db7531019_full
Call Girls 01 July, 2017 9250
Emmanuelle!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Ακούγοντας το όνομα "Εμμανουέλα" Το μυαλό σου γυρίζει πίσω στο χρόνο και συγκριμένα στα 1974. Στην 20χρονη Ολλανδέζα Σύλβια Κριστέλ, μια πανέμορφη γυναίκα με πράσινα μάτια, με μαλλιά ανάμεσα στο κόκκινο και στο ξανθό. Ένας άγγελος που καταλάθος μπήκε σε λάθος δωμάτιο έμελε να είναι και το μεγαλοπρεπέστατο ξεκίνημά της! Είχε τη στόφα της σταρ. Καθόταν σε μια ψάθινη πολυθρόνα φορώντας μόνο λευκές πέρλες. Η ηρωίδα, η κινηματογραφική, η θρυλική Εμμανουέλα Αρσάν γεννιόταν.

Στην Ελλάδα της κρίσης, μια 20χρονη Ελληνίδα συστήνεται ως Εμμανουέλα στον αγοραίο έρωτα και υπόσχεται ερωτικές υπηρεσίες που θα σου μείνουν. Βλέπεις φωτογραφίες, διαβάζεις κριτικές, βλέπεις το κυριότερο, την τιμή. Όλα σε παροτρύνουν να κοιτάξεις πονηρά το πορτοφόλι σου να πιάσεις το τηλέφωνο στα χέρια σου και να σχηματίσεις τον αριθμό της καλώντας την! Η επικοινωνία δύσκολη, αλλά εσένα σε τρώει και επιμένεις! Αγαπημένη συνήθεια του πουτανιάρη όταν τον τρώει το τρίτο το μακρύτερο. Στην περίπτωσή μου δεν περίμενα πολύ. Η κουβέντα της: "Συγγνώμη που δεν απάντησα άμεσα αλλά ήταν πολύ αργά και δεν ήθελα να ενοχλήσω" Δεύτερο σημάδι ότι το κορίτσι αξίζει και χαλάλι της η αναμονή! Πλατύ χαμόγελο και η συνάντηση κανονίστηκε με δυο μηνύματα. Δεν χρειάζονται περισσότερα. Στην βράση κολλάει το σίδερο.

Κάτι σαν γρατζούνισμα και ελαφρύ χτύπημα ακούστηκε επάνω στην πόρτα. Ανοίγω και βλέπω μια πανύψηλη, όμορφη κοπελάρα, με μαύρα μαλλιά και πολύ ωραία μάτια! Λίγο αμήχανη στην αρχή, που όπως μου εξήγησε ήθελε λίγο τον χρόνο προσαρμογής της μιας και με έβλεπε πρώτη φορά. Παραγγείλαμε τα ποτά μας. Ήταν πλέον έτοιμη. Πέταξε τα ρούχα της και αποκάλυψε το γυμνό της κορμί. Το θέαμα καθώς έκανε μπάνιο ξεσήκωνε περισσότερο τις ορέξεις μου. Με το που βγήκε δεν πρόλαβε να σκουπιστεί καλά. Την βούτηξα και ξεκινήσαμε με βαθιά φιλιά με γλώσσα, φιλιά από την ίδια στον λαιμό, καταπληκτικό στοματικό από την ίδια, τόσο καταπληκτικό, που ενώ την είχα σε 69, το διέκοψα μόνο και μόνο για να το απολαύσω χωρίς να έχω και το νου μου αλλού. Δεν κάνει deep throat, αλλά έχει τεχνική μοναδική όσο λίγες και αν είσαι και ευαίσθητος, θα σου φύγουν τα σκάγια χωρίς να το καταλάβεις! Συνεχίσαμε σε cow, σε ιεραποστολικό, στα 4, στα πλάγια. Τα φιλιά της, με γλώσσα επαναλαμβάνω, δεν σταμάτησαν να δουλεύουν καθόλη την διάρκεια της συνουσίας! Δέχτηκε εκσπερμάτωση στο στόμα και τα έφτυσε στον νιπτήρα. Ακολούθησε και δεύτερος γύρος με μια από τα ίδια και με μεγαλύτερη διάρκεια. Ο χρόνος που ζήτησε σαν προσαρμογή, ήταν αρκετούτσικος. Τα ρολόγια όμως δεν υπάρχουν για την Εμμανουέλα. Τον αναπλήρωσε, χωρίς να της ζητηθεί. Πετυχημένη συνάντηση και Θα υπάρξουν και sequels. Η ημερομηνία ενδεικτική!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 01, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
150
Service Style