Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 34 10 0.5
0-02-04-da663313ff827b3689b0778264bb21e55c59c1c617ca011318e9a19db7531019_full
Call Girls 01 July, 2017 9247
VFM απο τα λιγα!!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση πρόσωπο

9.5
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Η ημερομηνια ειναι καθαρα ενδεικτικη!! Με την Εμμανουελα εχω συναντηθει 2 φορες και οπως προδιαθετω και με τον τιτλο μου σκοπευω να επαναλαβω αμεσα!! Διαβαζω περιπου ενα μηνα κριτικες στο σαιτ (καθοτι νεος στο χωρο) οι οποιες με ωθησαν στη συναντηση μου με τη μικρη. Μικρη στην ηλικια και στη ζωντανια που βγαζει στο σεξ γιατι κατα τα αλλα η εμμανουελα ειναι ενα κοριτσι αρκετα ψηλο γυρω στο 1,75 με πολυ καλα εναρμονισμενες αναλογιες. Χωρις να θελω να κουρασω με ηδη υπαρχουσες περιγραφες θα πω οτι τα παντα ειναι στη θεση τους και ισως σε μερικους φανει οτι αψηφουν τη βαρυτητα γεγονος που επιβεβαιωνει το νεαρο της ηλικιας της.
Στον αγωνα σε διαβαζει αρκετα καλα και βαδιζει με τους ρυθμους σου αλλα δεν στερειται πρωτοβουλιας, πραγμα που παιζει μεγαλο ρολο για τα γουστα μου. Καθολη τη διαρκεια ειναι πολυ δοτικη και καταλαβαινεις οτι της αρεσει αυτο που κανει καθως θελει να ευχαριστηθειτε εξισου . Πολυ καλες εναλλαγες απο gfe σε pse ρυθμους οπου κατα τη γνωμη μου κατεχει και τους 2 πολυ καλα. Γενικα δεν ειμαι ιδιαιτερα και "περιεργα" απαιτητικος στις συνευρεσεις μου αλλα αυτο που επιζητω και η εμμανουελα προσφερει απλοχερα ειναι η 100% συμμετοχη της οσο ειναι στο δωματιο! Δεν κοιταει καθολου ωρα σε σημειο που μπορει να σε κανει να τσεκαρεις εσυ το ρολοι σου για να μην ξεχαστεις!! Ειδικα τη 2η φορα ξεπερασε αρκετα το προγραμματισμενο χρονο καθως ειχαμε και ωραιες συζητησεις στο ενδιαμεσο! Στο σοσιαλ ειναι επικοιωνιακη και αυθορμητη γενικα φαινεται αρκετα εξωστρεφης τυπος. Γενικα μια πολυ θερμη συνευρεση που θα σε κανει να την επναλαβεις πανω απο μια φορα. Το ραντεβου κλειστηκε αρκετα ευκολα και χωρις απροοπτες καθυστερησεις και τις 2 φορες!! Οντας η πρωτη κριτικη μου ελπιζω να προσεθεσα κατι καινουριο για την κοπελα και να φανει χρησιμη στο μελλον!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 17, 2018
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style