Αναζήτηση

EMMANTINA HOTEL

 
9.4 (1)
296 0 5 0 0 0
EMMANTINA HOTEL

Πληροφορίες

Περιοχή
Τιμή ημιδιαμονής
0

Χάρτης-Μap

Address
Λεωφόρος Ποσειδώνος 33 Γλυφάδα
Post Code
166 75
Longitude
23.74
Latitude
37.87

Map

Swap Start/End

User reviews

1 review
Overall rating
 
9.4
Χώρος
 
9.0(1)
Καθαριότητα
 
9.0(1)
Εξυπηρέτηση/service
 
10.0(1)
Πρόσβαση & parking
 
10.0(1)
Αναμονή
 
10.0(1)
Διακριτικότητα
 
9.0(1)
Σχέση ποιότητας-τιμής
 
9.0(1)
Already have an account? or Create an account
ΕΜΜΑΝΤΙΝΑ ΧΟΤΕΛ
Overall rating
 
9.4
Γλυφάδα, πάνω στην «παραλιακή». Παρκάρεις υποθέτω ή μπροστά στο ξενοδοχείο σε 2-3 θέσεις που έχει (δεν δοκίμασα), ή στους δύο κάθετους δρόμους του οικοδομικού τετραγώνου του και περπατάς λίγα λεπτά. Καρφώνεσαι ή όχι εν ξέρω? Καταρχήν όχι. Δηλ. άμα σε δει γνωστός σου (ή γυναίκα σου) που περνάει με αμάξι (και ξέρει τί παίζει...) θα του πεις ήλθα για τα χαλιά?, ή πήγα να μαζέψω ραδίκια? ΟΚ, εάν οι συνθήκες το δικαιολογούν μπορείς να πεις φιλική ή επαγγελματική επίσκεψη. Αλλά η είσοδος σε οποιοδήποτε κτίριο εμπεριέχει πάντα αυτό το ρίσκο και αλλού θα καρφωνόσουν πολύ περισσότερο (μαγαζιά, ή χοτέλια ημιδιαμονής).

Έχει κάποια άπλα εσωτερικά. Τραπεζαρία-εστιατόριο. Σαλόνι. 2 ασανσερ. Διάδρομοι λογικής επιφάνειας. Αποχρώσεις γκρι-μολυβί κυριαρχούν.

Τη μιά από τις δυο φορές που πήγαν (incall) η ρεσεψιόν με ρώτησε πού πάω, της είπα αριθμό δωματίου.

Τα δωμάτια: τουριστικού ξενοδοχείου. Μέτριο μέγεθος όσον αφορά την επιφάνεια . Γκρι πόρτα που ανοίγει με κάρτα. 2πλό κρεβάτι ή 2 μονά ενωμένα ανάλογα τί θα πετύχεις. Υπάρχουν δωμάτια για μη καπνίζοντες. Μικρό επιπιλο τουαλέτα-γραφειάκι, ψυγειάκι, μια καρέκλα, ντουλάπες για ρούχα. TV. Κεντρικός κλιματισμός. Υπάρχει γενικά παντζούρι, κάποια κουρτίνα για όσους/όσες θέλουν συσκότιση –εμένα δεν μού αρέσει. Το μπανιο καλό με μπανιέρα και κουρτίνα. Πετσέτες μεγαλες και μικρές. Καθαριότητα φαίνεται να υπάρχει.

Αν μη τι άλλο στα καλά στουντιο τα δωμάτια είναι καλύτερα. Αλλά έχω ξαναγραψει ότι τα χοτέλια δεν έχουν δωμάτια για τις δουλειές που θέλουμε. Δεν είναι κακό. Αλλά υπάρχει ενα θέμα καταλληλότητας για το σκοπό που το προορίζουμε εμείς.

ΥΓ. Δεν ζήτησα εξυπηρέτηση από το προσωπικό οπότε η σχετική ερώτηση είναι άκυρη

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 18, 2012
I
173 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 1 0